Noua tendinta in domeniul auto – cutiile automate de viteze

Unul dintre cele mai dinamice domenii este cel auto. Acest domeniu este unul in care progresele tehnice si dezvoltarea diferitelor parti componente ale autoturismelor sunt remarcabile si foarte frecvent intalnite.In acest context nu este de mirare faptul ca in ultimii ani a crescut tot mai mult interesul pentru autoturismele avand cutie automata de viteze. Aceste autoturisme pe cutii automate se dovedesc a fi din ce in ce mai cautate de catre soferi indiferent daca vorbim despre autoturismele noi sau despre autoturismele second hand.

Daca pana in urma cu cativa ani piata auto din Romania era slab reprezentata de autoturismele pe cutie automata, in ultimii ani soferii romani au descoperit avantajele acestor autoturisme. Prin urmare tot mai multi isi doresc autoturisme pe cutie automata de viteze. De cealalta parte exista multi soferi reticenti in a face trecerea inspre autoturismele pe cutii automate prin prisma temerilor cu privire la eventualele defectiuni la cutia de viteze. Defectiunile in cazul cutiilor automate presupun obligatoriu rezolvarea lor in cadrul unui service auto specializat in reparatii cutii viteze automate.

Cutiile automate de viteze sunt mult mai complexe decat cele manuale. Acest lucru asigura o fiabilitate ridicata, insa in momentul in care apare o defectiune la cutia de viteze este contraindicat sa incerci sa rezolvi pe cont propriu respectiva defectiune sau apeland la persoane neautorizate. Daca in calitate de sofer al unui autoturism pe cutie automata de viteze te bucuri de o mai mare libertate de miscare sau de faptul ca lipsa pedalei de ambreiaj inseamna costuri mai mici pentru reparatii, trebuie sa ai in vedere ca pentru orice defectiune la cutia de viteze este necesar sa gasesti un service auto specializat in reparatii cutii viteze automate.

Pentru soferii care deja au optat pentru autoturismele pe cutie automata de viteze este recomandat sa efectueze revizii periodice intr-un astfel de service auto specializat in cutii automate.In urma verificarilor periodice se pot evita probleme si defectiuni grave la cutia de viteze, defectiuni care pot fi inclusiv costisitoare.

Pentru cei care isi doresc sa achizitioneze un autoturism second hand pe cutie automata de viteze, este recomandata verificarea si testarea cutiei de viteze intr-un service auto specializat. Acest lucru poate preveni investitia intr-un autoturism rulat care are nevoie de reparatii cutii automate imediat dupa ce a fost cumparat. 

Odata ce ai trecut pragul unui service auto pentru verificarea si testarea cutiei automate de viteze poti avea garantia faptului ca investesti intr-un autoturism care este in perfecta stare de functionare din perspectiva cutiei de viteze.In concluzie,daca esti tot mai interesat(a) sa cumperi un autoturism pe cutie automata deviteze, este important sa ai in vedere aspectele mai sus amintite.

Indiferent daca optezi sa investesti intr-un autoturism nou sau daca vrei sa investesti intr-un autoturism second hand, este recomandat sa ai la indemana datele de contact ale unui service auto specializat in cutii automate.Un astfel deservice auto iti poate pune la dispozitie servicii pentru reparatii cutii automate sau pentru reviziile periodice

reparati cutii automate reparatii cutii viteze automate Automatic Gearbox cutii automate service reparatii cutii automate