Noi cursuri de dans pentru copii organizate de Soft Step

Scoala de dans SoftStep a lansat proiectul „Sanatate in pasi de dans” care doreste sa demonstreze ca dansul sportiv ajuta la dezvoltarea fizica si emotionala a copiilor. Prin cursuri de dans pentru copii scoala de dans doreste sa le inspire celor mici pasiunea pentru sport, sa le modeleze personalitatea si sa le stimuleze disciplina si ambitia, urechea muzicala si abilitatile de coordonare. Copiii care danseaza au o tinuta mai eleganta, isi dezvolta abilitatile sociale si capata mai multa incredere in ei.

O noua grupa de incepatori va incepe luna aceasta la Soft Step la sala din Str. Traian numarul 57. Cursurile de dans se vor desfasura luni si miercuri intre orele 17:00 si 18:00. Copiii vor invata mai multe stiluri de dans, incepand cu Salsa sau Hip Hop si pana la dansuri sportive: Vals lent, Cha-cha, Samba, Rumba, Tango, Vals Vienez si multe altele. Intr-un cadru placut si primitor, copiii vor invata si cateva stiluri de dans pentru petreceri precum dansuri populare sau dansuri latino.

Scoala de dans Soft Step este condusa de Roxana Codreanu si Andrei Duca, castigatori ai Cupei Romaniei la Dans sportiv, impreuna cu Ana-Maria Duca si Lucian Codreanu, instructori si dansatori de performanta. Soft Step ofera cursuri de dans pentru copii, adulti si seniori inca din 2007, iar cursurile se tin in 2 locatii centrale, pe Strada Traian nr. 57 si la Liceul Nicolae Teclu. Avand legaturi stranse cu mai multe scoli din sectorul 4, Soft Step doreste sa insufle dragostea pentru dans copiilor, dandu-le astfel un motiv foarte bun de a face miscare si a isi dezvolta o parte din talentul nativ. 

Cursurile sunt realizate in ritmul celor mici, nu dureaza mai mult de 60 de minute si incep cu o sedinta de incalzire a muschilor intregului corp. Miscarile noi sunt invatate pe ritmul muzicii, iar cei mici ajung sa iubeasca orele de dans care devin foarte distractive pentru ei, incurajandu-se astfel invatarea prin joaca.

Pentru mai multe detalii despre noile cursuri pentru copii, despre antrenori, dar si despre cursurile pentru adulti si seniori va invitam pe www.softstep.ro . 

 

Powered by SEO monitor