Made in Romania PhoneLocator Pro cea mai avansata aplicatie de securitate pentru platforma Android

Prin comparatie cu celelalte aplicatii Android de acest gen, PhoneLocator Pro se deosebeste nu numai prin multitudinea de functii disponibile ci si prin faptul ca poate asigura localizarea si controlul telefonului de la distanta, atat online de pe site-ul dedicat, precum si offline prin comenzi SMS.

“Pentru mai multa simplitate in utilizare am dezvoltat noua sectiune online”, spune Radu Ovanesian, developer al aplicatiei. “Astazi suntem mandri sa prezentam noua versiune PhoneLocator Pro si noua extensie a site-ului in care utilizatorii autentificati au ocazia sa isi localizeze vizual telefoanele pe Google Maps, sa urmareasca traiectoria parcursa si de asemenea sa acceseze de la distanta functii ale telefonului intr-un mod simplu, printr-o interfata grafica de exceptie.”

Functii principale PhoneLocator Pro si eventualele situatii in care se aplica:

LOCALIZAREA TELEFONULUI PE GOOGLE MAPS
Aparatele Android protejate cu PhoneLocator Pro pot fi localizate cu precizie de catre posesor. Localizarea se poate face de oriunde, pe site din contul de utilizator, sau prin comenzi SMS. Functia asigura de asemenea si urmarirea traseului efectuat, aplicatia prezentand mai multe informatii despre pozitia telefonului, la intervale de timp si distante desemnate.

GRAD INALT DE PROTECTIE SI MOD INVIZIBIL
PhoneLocator Pro este o aplicatie de securitate prevazuta cu parola cu grad inalt de criptare. Este garantata astfel protectia 100% impotriva eventualelor incercari de dezactivare.
Aplicatia poate fi setata sa ruleze si sa comunice in mod invizibil, astfel persoanele neautorizate nu vor avea ocazia sa afle ca aparatul este protejat.

BLOCAREA AUTOMATA A TELEFONULUI SAU BLOCARE DE LA DISTANTA
PhoneLocator Pro permite blocarea aparatelor protejate. Blocarea se poate efectua de la distanta prin simple comenzi SMS catre aplicatie. Functia de blocare a telefonului se poate seta si cu activare automata atunci cand aplicatia detecteaza schimbarea cartelei SIM.

MESAJE SMS/EMAIL CU REGISTRUL APELURILOR
In cazul in care PhoneLocator Pro detecteaza schimbarea cartelei SIM cu o alta neautorizata, va incepe automat sa transmita registrul apelurilor, catre adresa de email sau numarul de SMS desemnat in setarile initiale. Registrul apelurilor efectuate pe telefonul protejat poate fi de asemenea obtinut oricand, prin simpla comanda SMS, sau pe site, din contul de utilizator. Functia este utila in identificarea persoanelor neautorizate care folosesc telefonul dupa ce a fost furat sau pierdut.

INFORMATII COMPLETE DESPRE NOUA CARTELA SIM INTRODUSA IN TELEFON
In setarile initiale utilizatorii stabilesc un numar de telefon si o adresa de email pentru primirea notificarilor viitoare din partea PhoneLocator Pro. In caz de furt, cand cartela SIM este inlocuita, PhoneLocator Pro va trimite notificari continand toate datele de identificare ale noului SIM: noul numar de telefon, IMEI, IMSI, Operator. Utilizatorii au astfel certitudinea, ca si in aceasta situatie nedorita vor putea pastra legatura cu telefonul protejat, pentru a continua localizarea si controlul functiilor in scopul recuperarii.

ACTIVARE AUTOMATA SAU LA COMANDA A CAMEREI FOTO
Singura aplicatie de localizare si control din Google Android Market ce cuprinde aceasta functie. PhoneLocator Pro va activa camera foto si va trimite fotografia pe adresa de email desemnata in cazul in care o parola este introdusa gresit pe telefonul protejat. Utilizatorii au de asemenea posibilitatea de a folosi oricand aceasta functie, prin comenzi SMS sau de pe site. La receptionarea comenzii, PhoneLocator Pro va activa camera foto a telefonului si va trimite fotografia efectuata pe adresa de email desemnata in setari.

STERGEREA DATELOR PERSONALE DIN TELEFON SI CARD DE MEMORIE
Printr-o simpla comanda SMS sau online, din contul de utilizator, PhoneLocator Pro poate sterge toate datele personale din telefonul protejat si optional de pe cardul de memorie. Functie foarte folositoare in caz de furt, cand telefonul detine date sensibile inregistrate in memoria proprie sau pe SD card.

ALERTA PRIN SONERIE LA NIVEL MAXIM
PhoneLocator Pro poate fi solicitat sa porneasca soneria telefonului cu un ton si un nivel particularizat. Soneria poate fi pornita printr-un simplu mesaj SMS sau pe site, din contul de utilizator. Functie prevazuta pentru localizarea cu ajutorul soneriei, atunci cand telefonul este pierdut in apropiere.  Functia poate fi protejata cu parola, insemnand ca odata initiata, soneria nu va putea fi oprita fara introducerea parolei.

ACCES ONLINE PRECUM SI OFFLINE
Unica aplicatie ce asigura utilizatorii ca isi pot localiza si controla telefoanele personale chiar si in cazul cand conexiunea de date este intrerupta si ca urmare legatura cu telefonul nu mai poate fi efectuata prin internet(situatie deseori intalnita in caz de furt).  In lipsa conexiunii prin internet, controlul offline al aplicatiei se face prin schimb de mesaje SMS, intre administrator si aplicatie.
Ca setare initiala, PhoneLocator Pro nu afiseaza acest schimb de mesaje text, ca urmare cel ce foloseste neautorizat telefonul nu este alertat ca aplicatia ruleaza si executa comenzi.

Alte functii PhoneLocator Pro:
AFISARE MESAJE TEXT IN MODUL FULL SCREEN
PhoneLocator Pro poate receptiona si afisa full screen mesaje text trimise de administrator de pe site sau orice alt telefon.
AUTO-ACTIVARE GPS
Doar pentru telefoanele cu acces ‘root’, pentru o mai buna localizare, PhoneLocator Pro poate activa senzorul GPS in cazul in care acesta este oprit.
MULTIPLE NUMERE SI ADRESE DE EMAIL PENTRU RECEPTIONAREA NOTIFICARILOR
Utilizatorii PhoneLocator Pro au optiunea de a selecta mai multe numere de telefon sau adrese de email pentru primirea mesajelor de notificare. PhoneLocator Pro este singura aplicatie de securitate care permite aceasta optiune.

Instalarea si activarea PhoneLocator Pro nu prezinta riscuri de consum rapid al bateriei telefonului. Aplicatia exercita un consum normal al bateriei doar atunci cand are activitate, adica transmite mesaje sau executa anumite functii. Consumul bateriei este inexistent atunci cand aplicatia ruleaza pasiv in background.

Sistem de operare:
Minim Android 2.2

Disponibilitate:
Exclusiv prin Google Android Market
Pret: 12.93LEI

Despre PhoneLocator Pro
PhoneLocator Pro este o aplicatie de securitate pentru telefoanele cu sistem Android, ce isi propune sa ajute utilizatorii in recuperarea telefoanelor pierdute sau furate. Aplicatia ofera servicii de localizare a telefonului pe care este instalata, precum si un set complet de instrumente utile. Localizarea si functiile acesteia pot fi accesate de orinde, prin comenzi sms catre telefonul protejat, sau de pe internet prin situl dedicat.
PhoneLocator Pro este un proiect 100% romanesc, lansat in 2008 de catre Radu Ovanesian(Developer) si continuat in colaborare cu Denis S(Graphics/UI). Dezvoltarea permanenta pe parcursul anilor, precum si implementarea multor functii inovatoare, au convins mai mult de 9000 de utilizatori din intreaga lume sa aleaga PhoneLocator Pro pentru protectia si siguranta telefoanelor personale.
Aplicatia este apreciata unanim si comentata pe majoritatea site-urilor de profil.

Pentru mai multe detalii vizitati:  http://www.phonelocatorpro.com

android aplicatie smartphone google phonelocator