Forte proaspete pentru toamna cu laptopuri de pe Strada IT

Vara te-a ajutat sa iti reincarci bateriile, dar odata cu reintoarcerea la birou, ai nevoie de baterii reincarcate si pentru laptopul tau. Strada IT iti propune chiar mai mult, un laptop nou care sa creasca eficienta timpului tau petrecut in fata documentelor, foilor de calcul sau prezentarilor pe care trebuie sa le pregatesti in timp record.



De la Tableta Asus de 10,1 “ ce se poate transforma rapid intr-un laptop cu ajutorul tastaturii ce vine in dotare si pana la laptopuri ultra performante cu monitor de 15,6 inch si procesoare de ultima generatie, gasesti modelul potrivit afacerii tale sau proiectelor pe care iti propui sa le duci la capat in perioada urmatoare.



Pe Strada IT gasesti cei mai renumiti producatori din domeniu: Acer, Apple, Asus, Dell KP, Lenovo, Sony sau Toshiba. Numeroasele criterii de selectie pe care le ai la dispozitie ofera posibilitatea rapida de a gasi acele laptopuri pe care le cauti pentru a le compara. Poti reduce numarul de produse afisate selectand diagonala monitorului, rezolutia, tipul de procesor, memoria RAM disponibila sau capacitatea hardului. Poti selecta chiar si in functie de culoare, asta daca ai de gand sa iti asortezi noul laptop cu mobila biroului tau sau cu costumul de haine favorit.



In categoria de promotii laptop gasesti produsele propuse de Strada IT pentru aceasta perioada. Cu numai 1592 de lei poti cumpara un laptop HP cu procesor Intel Pentium  2020M si un hard de 750 GB de tip SATA. Sau poti opta pentru puternicul Lenovo Yoga 2 Pro Intel Core I7 cu ecran IPS, 8GB RAM si un hard SSD de 256GB, la un pret de 5718 lei, perfect pentru aplicatii de proiectare, grafica sau alte aplicatii ce necesita resurse serioase.



Strada IT are pregatit pentru cei interesati, in aceasta perioada si un stoc limitat de smartphone-uri Samsung Galaxy S5 la un pret de exceptie, produs cu livrare gratuita, la fel ca si orice alta comanda ce depaseste valoarea de 100 lei.



Strada IT este un magazin online dedicat tehnologiei de ultima generatie, punand la dispozitia celor interesati laptopuri, telefoane, carduri si medii optice,produse de retelistica si conectare dar si software si jocuri. Deschis non-stop, magazinul online de pe Strada IT sta la dispozitia doritorilor pentru a satisface cerintele de pret si calitate.



Powered by SEO monitor