Cartuseria.ro – furnizorul complet de echipament si accesorii foto

Cu ajutorul partenerilori sai, magazinul online Cartuseria.ro isi propune sa aduca pe piata din Romania cele mai inalte standarde de calitate in ce priveste zona de accesorii foto-video.



Cartuseria.ro este magazinul online specializat in echipamente si accesorii foto care ofera peste 100 de tipuri de hartie foto pentru imprimanta, in variantele glossy, high gloss sau matte, cu greutate variind intre 80 si 640 de grame/mp. In plus, in cadrul ofertei sunt prezente si numeroase modele de role pentru plotere, la dimensiuni de 24 sau 36 de inci, cu suprafata lucioasa sau mata. Pe Cartuseria.ro, toate accesoriile necesare imprimarii unor fotografii de calitate inalta sunt adunate in acelasi loc: de la hartie foto Kodak pana la cartuse pentru orice model  de imprimanta, sau cerneala de refill sub forma de lichid sau praf.



Cartuseria.ro este unic importator pentru hartie foto Kodak in Romania. Din acest motiv, Cartuseria ofera hartie foto de cea mai buna calitate, la preturi de producator. In oferta magazinului mai sunt cuprinse si urmatoarele tipuri de produse din hartie: hartie foto laser, hartie foto plotter, hartie foto originala inkjet, hartie pentru carti de vizita.



In cazul in care serviciile prestate de clienti includ plotare de mari dimensiuni, ambalare, etichetare, sublimare sau laminare, Cartuseria.ro ofera si o gama variata de accesorii pentru aceste activitati. Printre materialele si echipamentele oferite se numara prese termice, hartie de sublimare si transfer, aparate pentru carti de vizita, aparate de indosariat, cutter plotter, accesorii pentru albume fotocarte, marcatoare, folie foto speciala pentru laminare, plicuri, riboane cilindri fotosensibili si chiar chip-uri pentru cartuse si tonere. Principalele marci de echipamente sunt prezente in portofoliul magazinului, printre care HP, Canon, Epson, Xerox, Oki, Ricoh, Kyocera, Minolta, Dell, Fujitsu, Toshiba sau Lexmark.



Tinta principala a magazinului Cartuseria.ro este satisfactia clientilor sai, carora le propune un program de „Satisfactie 100%”. In cadrul acestuia, orice produs poate fi returnat in termen de 10 zile lucratoare de la primirea lui, clientul primind un alt produs la schimb sau banii inapoi. Livrarea se face prin curier si poate dura intre 24 si 48 de ore, in functie de adresa indicata, iar taxa de transport este 15 lei/colet, cu exceptia promotiilor. Plata se poate face in sistem ramburs, prin OP sau cu card bancar, asa incat comenzile se pot efectua online din orice colt al Romaniei.



 



Powered by SEO monitor