Luxury Studio – conditiile oferite modelelor sunt de lux, iar veniturile sunt pe masura

Celebrul studio de videochat Luxury continua sa surprinda pe cele interesate de un job in domeniu si cu fiecare an ce trece adauga noi premii in palmares. Acestea sunt validarea muncii, a eforturilor de a seta acest tip de job pe o scara a domeniilor de activitate din care reies castiguri impresionante, de a demonstra ca se poate si altfel si ambitia feminina triumfa mereu.

Exista numeroase motive pentru care o femeie ar alege acest tip de job. Din perspectiva celor de la luxurystudio.ro conditiile sunt de asa natura incat sa favorizeze, sumele castigate sunt foarte mari, iar posibilitatea de a creste veniturile exista inca de la stadiul de incepatoare. 8 premii ale nisei, doar pentru anul 2018, sustin studioul in activitatea pe care o desfasoara.

Conditii de angajare

Fetele colaboreaza cu Luxury Studio daca au varsta minima legala de 18 ani, cunostinte minime de limba engleza, daca sunt determinate si desigur indiferent daca au sau nu experienta in domeniu. Astfel de criterii sunt inca o dovada a faptului ca studioul in cauza nu cauta o imagine anume, nu impune anumite referinte, ci doreste sa scoata in evidenta naturalul, frumusetea feminina in varietatea sa asa cum o stim cu totii.

Se pune accent nu pe ceea ce poate arata o femeie, ci pe complexitatea a ceea ce este ea, ce transmite. In plus, o echipa de profesionisti este gata sa preia orice incepatoare si sub aripa experientei lor sa ii ofere toate secretele si sfaturile necesare. Se numeste training, este oferit tuturor modelelor si este un alt motiv pentru care sansele de a deveni un model de succes cresc.

Spun ei, cer seriozitate si ambitie, oferind si flexibilitate a orelor de munca, intrucat functioneaza in sistem de ture, iar fiecare model in parte isi poate alege varianta care ii convine. De asemenea, lucreaza individual, in camere separate, dotate corespunzator, cu un design interior modern, ba chiar de lux.

Dupa munca si rasplata

Ceea ce prea putini stiu este  ca in cazul unor studiouri de profil se poate opta pentru ca activitatea unui model sa se desfasoare atat pe profil adult, cat si pe cel nonadult. Modelul nu face nimic mai mult decat simte nevoia sa faca, nu urmeaza un scenariu anume, nu isi regizeaza aparitiile. Astfel, conotatiile erotice pot chiar sa lipseasca din poveste, cand membrii sunt mai degraba in cautare de partenere de discutie.

Pentru o astfel de activitate un model poate castiga, incepatoare fiind, cu mult peste media veniturilor pe care le cunoastem cu totii. Aici sunt altfel de repere, sumele sunt de ordinul miilor de dolari, iar cu o astfel de motivatie lucrurile par sa mearga ca pe roate. In plus, in functie de seriozitatea studioului, plata poate fi si ea flexibila, nu doar o data pe luna.

Dovedind ca ofera conditii apreciate, Luxury Studio a devenit un reper pe aceasta nisa. Acesta incurajeaza publicul feminin sa descopere oferta de job din cadrul studioului lor. Au in plus si concursuri atractive si bonusuri ce aduc si mai mare multumire in randul celor care sunt parte din echipa lor, de a fi gasit un loc de acest gen.

In cadrul paginii oficiale se regasesc si alte detalii de interes. 

luxury studio job videochat luxurystudio.ro