LaRedoute.ro ofera reduceri de pana la 80% si livrare gratuita

Inca un motiv de bucurie pentru doamne si domnisoare in aceasta luna a cadourilor. LaRedoute.ro ofera colectia deosebita de toamna-iarna, inclusiv rochii de ocazie in stil frantuzesc, cu o reducere de pana la 30% si chiar 80% pentru produsele din Outlet care se livreaza in maxim 24 de ore. In plus, toate comenzile in valoare de minim 249 de lei vor fi livrate gratuit.

La Redoute ofera colectii pentru toate varstele si stilurile. Exista atat haine pentru doamne, cat si haine, incaltaminte si accesorii pentru barbati si copiii pana la 16 ani. Poti gasi exact ce cauti in colectia de lenjerie intima, colectia cu marimi mari, cea sport sau noua categorie din oferta La Redoute de casa & decoratiuni.

In sectiunea Outlet veti gasi in aceasta perioada sandale, haine calduroase, tricouri, geci lungi, rochii si fuste in ton cu moda la preturi incredibile. Veti putea achizitiona aceleasi produse de calitate cu care La Redoute Romania v-a obisnuit, create sau alese de o echipa de designeri, toate la preturi mult reduse. Livrarea se realizeaza in doar 24 de ore ceea ce va da posibilitatea sa comandati chiar inainte de petrecerile din perioada de sarbatori si chiar si atunci cand realizati in ultimul moment ca lipseste ceva din garderoba.

La Redoute este cel mai cunoscut brand din domeniul modei online din Franta si este prezent in 23 de tari promovand peste 500 de noi modele in fiecare sezon. La Redoute produce 80% din obiectele vestimentare intern cu ajutorul unor experti in moda si croitorie, stilisti si designeri care folosesc tesaturi, materile si broderii de inalta calitate.

Comandand din colectia La Redoute puteti fi siguri ca veti beneficia de livrare rapida si eficienta in termen de o saptamana in orice colt al Romaniei. Returul garantat in termen de 10 zile va ofera flexibilitatea de a alege numai ce vi se potriveste. Va asteptam pe Laredoute.ro cu reduceri de iarna care pot reinnoi garderoba dumneavoastra sau, de ce nu, care va pot oferi numeroase idei de cadouri pentru persoanele dragi.

Powered by SEO monitor