Lapp Group a deschis un Centru de Excelență în Universitatea Politehnică din București

București, 14 Septembrie2016 - Lapp Group a lansat un Centru de Excelență, în cadrul UniversitățiiPolitehnică din București, sub deviza „Viitorul este în mâinile tale!”.Evenimentul a avut loc pe 14 Septembrie 2016, la Facultatea de InginerieElectrică, și prin Centrul de Excelență se dorește familiarizarea studențilorcu modul de lucru, procesele și echipamentele care se regăsesc în mediulindustrial.  

 Pe parcursulevenimentului, studenții și invitații au observat cele 10 stații de lucru, undeau fost prezentate cele mai noi soluții integrate pentru cabluri și tehnologiede conectare.

Obiectivulorganizatorilor este ca acest Centru de Excelență să devină o piatră de temelieîn cadrul procesului de învățământ, așa cum s-a întâmplat deja în Rusia,Thailanda, Singapore și Statele Unite ale Americii.

 „Prin deschidereaCentrului de Excelență Lapp Group în Universitatea Politehnică din București,ne dorim să susținem economia românească în dezvoltarea ei sustenabilă, înprincipal în sectorul industrial. Pentru a reuși acest lucru, ne punem toateforțele în pregătirea temeinică a studenți din domeniu”, a declarat Dan Ionaș,director de vânzări și marketing pentru Lapp Kabel România.

 Evenimentul a fostorganizat de Lapp Holding AG în colaborare cu Universitatea Politehnică șiAtelier Image, fiind susținut de EPLAN, Rittal, Bosch Rexroth, East Electric,Vergokan și Ssi Scafer.

 Despre Lapp Group

Cusediul central în Germania, la Stuttgart, Lapp Group este furnizor de soluțiiintegrate și produse recunoscute în domeniul cablurilor și tehnologiei deconectare. Portofoliul Grupului include cabluri standard și foarte flexibile,conectori industriali, soluții personalizate, tehnologie de automatizare șisoluții robot pentru fabrica inteligentă a viitorului, precum și accesoriitehnice. Piața principală a o reprezintă mașinăriile industriale și sectorulenergetic. De asemenea, alte piețe cheie sunt industria alimentară, sectorulenergetic sau cel mobil.

Lapp Group rămâne oafacere de familie, păstrând tradiția pornită în 1959, anul fondării. Compania numără peste 3.000 de angajați la nivel mondial, 17 unități deproducție și 40 de companii distribuitoare, lucrând totodată cu 100 dereprezentanțe.

 Un eveniment organizat de Atelier Image

Atelier Image este oagenție de organizare evenimente corporate, ce oferă servicii premium pentrucompanii. Cu experiență de 10 ani pe piața din România, agenția a organizat cusucces evenimente atât pentru companii multinaționale, cât si pentru brandurilocale.  

AtelierImage este disponibilă pe site-ul oficial:www.atelierimage.ro

Vizual eveniment

Vizual eveniment