Lansare PROMOhypermarket, magazinul de promoții care îți livrează cele mai tari discounturi chiar în propriul frigider sau pe autobuz

Prin colaborarea dintre PROMOhypermarket și o divizie britanică a Hewlett-Packard Company comercianții, producătorii, distribuitorii și brandurile din România au posibilitatea să utilizeze cele mai moderne resurse de marketing interactiv și comunicare prin realitate augmentată, folosind tehnologii care până acum erau disponibile doar brandurilor globale.



PROMOhypermarket se adresează consumatorilor de promoții, celor care știu să aleagă calitatea la cel mai bun preț, consumatorilor moderni care știu să fie eficienți, informați și, totodată, celor care știu să se distreze, să fie în contact cu prietenii și cu ce mai este nou prin zonă.



Ca să beneficiezi de avantajele oferite de PROMOhypermarket și brandurile partenere ai nevoie doar de un smartphone cu o conexiune bună la internet și de aplicația PROMOhypermarket descarcată pe telefon sau tabletă din magazinul Google Play.



Acum poți să mergi la cumpărături în PROMOhypermarket, magazinul tău de promoții, oricând și oriunde, în bucătărie, pe canapea, pe televizor, în mall, pe net, pe stradă și, de asemenea, în fața raftului din magazin.



Tot ce trebuie să faci este să deschizi aplicația de pe telefon, să scanezi coperta unei pagini de Facebook, frigiderul, sticla de lângă aragaz, posterele din stația de metrou, cardul bancar, ziarul de azi, eticheta din supermarket, reclama de la televizor sau chiar un autobuz și intri în contact cu cele mai tari promoții, muzică free, jocuri în realitate augmentată, cadouri, mostre și discounturi interactive, filme gratuite, etc.



PROMOhypermarket este o aplicație modernă, ușor de utilizat, intuitivă, care oferă mult mai mult divertisment și interactivitate decât codurile de bare sau codurile QR, pentru activări multimedia în realitatea augmentată cu prețuri care încep de la 10€ pe zi.



Dacă dorești să îți promovezi brandul,  să îți faci publicitate, să câștigi loialitatea clienților sau efectiv să îți răsplătești clienții fideli oferindu-le diverse promoții (reduceri, vouchere, premii etc) PROMOhypermarket este cea mai bună alegere pentru tine!



Folosește zilnic PROMOhypermarket și poți face economii de peste 100 de euro pe lună, bani de vacanță și distracție zilnică!



Pentru exemplificare puteți scana sigla folosind aplicația PROMOhypermarket din magazinul Google Play.

realitate augmentată