Cauti un loc de munca bine platit? Intra in echipa de maseuze de la Artemis Masaj, pentru un job placut si relaxant, ce-ti ofera venituri pe masura!

Daca iti doresti un loc de munca in care sa-ti fie oferita libertate, dar care sa-ti asigure si un mediu de lucru placut si relaxant si, nu in ultimul rand, un salariu generos, alatura-te echipei Artemis Masaj si specializeaza-te in masajul erotic! Afla ce beneficii poti avea!



Daca esti in cautarea unui loc de munca si vrei sa faci parte dintr-o echipa de profesionisti, unde sa ti se ofere libertate, un mediu de lucru placut si un salariu motivational, nu mai sta pe ganduri si alatura-te echipei de maseuze de la Artemis Masaj.



Artemis Masaj, unul dintre cele mai apreciate saloane de masaj erotic din Bucuresti, angajeaza tinere frumoase si pline de viata, cu o fire comunicativa si un caracter pozitivist. Experienta in arta masajului nu este obligatorie, caci Artemis Masaj ofera cursuri gratuite, certificate prin diploma autorizata de Ministerul Muncii si Educatiei, si, in plus, poti beneficia chiar si de cazare gratuita, daca este cazul. Poti beneficia de un mediu de lucru sigur, placut si relaxant, de seriozitate si profesionalism, dar si de discretie totala, toate acestea intr-o echipa deschisa, in care respectul si colegialitatea sunt puse pe primul loc. In plus, la Artemis Masaj poti avea un program flexibil, pe care ti-l faci cum vrei tu, si ai parte de castiguri mari, fiind rasplatita si suplimentar, in functie de activitatea si de implicarea ta. Nu mai sta pe ganduri si acceseaza site-ul oficial www.masajartemis.ro, unde vei gasi toate informatiile de care ai nevoie pentru angajare.



Artemis Masaj, unul dintre cele mai cautate saloane de masaj din Bucuresti, este situat in zona centrala a orasului, in apropierea cunoscutului hotel JW Marriott, insa are o intrare ferita de privirile indiscrete, oferind, astfel, toata intimitatea de care au nevoie atat clientii, cat si angajatii. Salonul se afla intr-o vila eleganta, care asigura toate conditiile desfasurarii activitatii de masaj, iar echipa care asteapta sa i te alaturi este deschisa si prietenoasa! Singurele obligatii pe care le ai este sa iti respecti clientii, colegele si regulamentul intern, sa te prezinti la cursurile de masaj erotic care-ti sunt oferite gratuit, si sa respecti programul pe care ti-l stabilesti chiar tu, dupa bunul plac.



Convinge-te de ambientul placut al salonului de masaj erotic Artemis Masaj si afla cum poti intra si tu in echipa de maseuze, vizitand www.masajartemis.ro.



Optimizare SEO cu ajutorul Target Web



 

masaj erotic angajari masaj erotic masaj erotic Bucuresti