Inchirieri auto – Firmele din domeniu se pregatesc pentru o noua criza

Asa cum se preconizeaza conform zvonurilor, vom fi loviti din nou de o criza financiara a carei amploare se pare ca va fi mai mare decat cea din 2008. Intreaga lume a inceput sa faca fel de fel de scenarii care mai de care mai negre cu privire la evolutia economiilor diverselor state. Se pare ca vom fi martori la primele falimente ( incapacitate de plata ) a catorva tari din zona europeana, prima tara care ar putea intra in incapacitate de plata ar fi se pare Grecia, urmata de alte state a caror economie este in cadere libera si sunt tratate cu “antinevralgic” ( asa li se spun conditiilor de austeritate impuse de diferite guverne printre care si cel al Romaniei )
Oare ce se va intampla ? In primul rand puterea de cumparare va scade dramatic ! Daca nu sunt vanzari, volumul productiei va fi mult redus, rezultatul acestora fiind concedierile, somajul, deci saracia !
Toate domeniile vor fi afectate, incepand de la productie si pana la servicii, iar cei ce vor suferii sunt oamenii de rand care se vor vedea nevoiti sa stranga cureau la maxim.
Firmele de inchirieri auto se vor vedea nevoite in aceste conditii, sa-si reduca si ele din personal, sa-si vanda din masinile aflate in dotare si sa-si optimizeze cheltuielile in asa masura incat sa poata face fata noilor conditii economice. Vom asista si aici la falimente si porti inchise, iar rezultatul acestora se va vedea in marirea taxelor de inchiriere ca urmare a scaderii concurentei in acest domeniu de activitate.
Aurelian Rotaru director executiv la Rexton Rent a Car Bucuresti spune ca desi vor veni vremuri grele, a decis ca tarifele de inchiriere practicate de Rexton Rent a Car Bucuresti sa ramana la nivelul actual cu toate ca Rexton inchirieri auto practica cele mai mici preturi de pe piata din Bucuresti, iar in pretul de inchiriere sunt incluse si alte facilitati de genul scaun auto pentru copil – gratuit, asigurare RCA si Casco – gratuit, taxa der drum ( rovinieta ) – gratuit, sistem de navigatie tip GPS – gratuit, predarea si receptionarea masinilor la unul di aeroporturile Bucurestene – gratuit, precum si alte facilitati !
Cu speranta ca scenariile negre referitoare la noua criza financiara nu se vor confirma, dorim tuturor colaboratorilor nostrii succes in activitatile in care sunt implicati !

Rexton Rent a Car Bucuresti

Bd. Uverturii Nr 1, sector 6, Bucuresti (RO)

Tel : 031 815 33 35; Fax: 031 815 33 35

Mobil: 0722.422.599. / 0754.422.599. / 0723.566.678.

E-mail : office@rexton-rentacar.ro

Site : http://www.rexton-rentacar.ro/

19.09.2011

Bucuresti – Romania

inchirieri auto rent a car bucuresti rent acar