Pagini Aurii S.A. - Partener Oficial EUROPAGES

Pagini Aurii SA a demarat în luna iunie colaborarea cu Europages, cea mai cunoscută platformă business-to-business europeană, devenind Partenerul Oficial Europages pe teritoriul României.

 

Europages a publicat prima ediÅ£ie a directorului încă din 1982, iar de cinci ani este o platformă exclusiv online. Printre acÅ£ionarii săi sunt trei importanÅ£i publisheri de ghiduri clasificate din Europa: "SEAT Pagine Gialle"- din Italia, "Yell Publicidad" - din Spania ÅŸi "Deutsche Telecom Medien” - din Germania.

 

“Pe lângă ghidul clasificat print ÅŸi online Pagini Aurii, probabil cel mai eficient instrument de targetare locală a clienÅ£ilor pe care îl au la îndemână IMM-urile din România, începând din această lună putem oferi clienÅ£ilor noÅŸtri ÅŸi posibilitatea de promovare la nivel internaÅ£ional a produselor ÅŸi serviciilor lor. Europages este modul cel mai performant de a asigura vizibilitatea clienÅ£ilor noÅŸtri în Europa către o audienţă internatională. Astăzi, Pagini Aurii devine o poartă importantă pentru exportatorii români către Europa”, a declarat Iulian Boantă, Director Marketing Pagini Aurii.

 

Europages, motorul de căutare european B2B, este un instrument profesional de referinţă din Europa. ConÅ£ine 2 milioane de companii selectate pentru dinamismul lor în importul ÅŸi exportul din toate sectoarele de industrii din 35 de ţări. Siteul www.europages.ro este accesibil în 26 de limbi străine, oferă produse complexe ÅŸi targetare pe keywords către un public internaÅ£ional format din persoanele decidente din toate domeniile de activitate (3 milioane de vizitatori unici/lună si aprox. 6,8 milioane de căutări/lună).

 

EUROPAGES a dezvoltat şi o versiune pentru mobil care a devenit accesibilă online din mai 2011.

Această versiune este dezvoltată pentru toate cele 26 de limbi ale site-ului şi este acesibilă la adresa europages.mobi. Scopul este să fie uşor, rapid şi confortabil de utilizat pentru persoanele de business care călătoresc pentru a-şi găsi şi localiza partenerii, agenţii, furnizorii şi angrosiştii din Europa şi Asia.

 

Despre Pagini Aurii SA

Pagini Aurii este liderul pieÅ£ei de ghiduri clasificate din România, deÅ£inând cca. 70% din această piaţă. Din 2010, Pagini Aurii SA face parte din Heise Medien Grouppe, lider european în publicarea de ghiduri clasificate de informaÅ£ii business la nivel local.
În decembrie 2008 a relansat paginiaurii.ro, transformându-l într-un motor de căutare business performant ÅŸi complex, construit pentru a oferi utilizatorilor săi căutări cu rezultate relevante. În portofoliul companiei se mai regăsesc brand-uri precum: Pagini Albe, Contact B2B ÅŸi Pagitur, site-ul de mobil m.paginiaurii.ro.

Compania editează anual 20 ghiduri (BucureÅŸti-Ilfov, CălăraÅŸi-IalomiÅ£a, GalaÅ£i-Brăila, IaÅŸi-Bacău, Prahova, Dolj, ArgeÅŸ - DâmboviÅ£a, MureÅŸ, BraÅŸov, Arad, Bihor, TimiÅŸ, Cluj, ConstanÅ£a, Sibiu, Satu Mare-MaramureÅŸ, Covasna-Harghita, Suceava-NeamÅ£, Buzău-Vrancea, Hunedoara) cu o circulaÅ£ie de peste 1.000.000 copii, furnizând informaÅ£ii în mediul tipărit, online precum ÅŸi aplicaÅ£ii multimedia.  

paginiaurii motor de cautare ghid clasificat print ghid clasificat online