Hilmi Medical Center a devenit partener Acibadem Hospitals Group si ofera servicii de diagnostic si tratament prin procedura second opinion

Pentru ca intotdeauna este bine sa cauti si o a doua opinie, clinica privata Hilmi  a incheiat un parteneriat cu Acibadem Hospitals Group, cel mai mare si apreciat furnizor de servicii de sanatate din Turcia. Parteneriatul cu al doilea cel mai mare grup de sanatate la nivel modial se traduce prin faptul ca pacientii Hilmi pot acum beneficia de serviciile de diagnostic si tratament oferite de specialistii Acibadem Hostpitals Group. Acest lucru se realizeaza prin „procedura second opinion” si ofera posibilitatea evaluarii unui caz de la distanta , actele medicale si investigatiile concludente fiind puse la dispozitia specialistilor prin intermediul clinicii Hilmi.  In acest mod fiecare pacient poate obtine o a doua parere pertinenta. 

Acibadem are o echipa de specialisti cu renume la nivel mondial, servicii medicale acreditate de JCI (Joint Comission International) si o infrastructura puternica in care sunt incluse 17 spitale generale si 13 clinici ambulatorii. Acibadem ofera pacientilor acces la centre de cardiologie, centre de infertilitate (FIV), 5 centre de transplant, centre specializate in probleme ale coloanei, spatelui si articulatiilor, dar si centre de medicina nucleara, chirurgie robotica si medicina sportiva, acoperind o gama extrem de larga de afectiuni.

Acibadem are un renume international si pentru cele 5 centre de oncologie si ofera servicii de diagnostic, chirurgie, radioterapie, chimioterapie , dar si proceduri complexe si extrem de utile precum PET CT (o combinatie ingenioasa intre tomografia cu emisie de pozitroni si tomografia computerizata care produce informatii anatomice detaliate), Cyberknife (tratament radioterapeutic noninvaziv) si Gamma Knife (care scurteaza procesul de tratament pentru tumorile cerebrale). 

Hilmi Medical Center este o clinica privata situata in centrul Bucurestiului unde veti gasi 12 cabinete medicale si medici cu experienta in peste 20 de specialitati diferite, gata sa va primeasca si a va ofere cele asistenta. Hilmi ofera posibilitatea de a efectua o ecografie Doppler, teste de sange, teste genetice si multe alte analize de laborator sau radiografii la preturi foarte avantajoase, avand siguranta unor rezultate corecte. 

Pentru mai multe detalii, oferta completa de servicii si preturi actualizate, va asteptam pe www.hilmi.ro 

Powered by SEO monitor