GENESYS Systems Partener Microsoft Dynamics CRM Online



Bucuresti, 19 Ianuarie 2011 - Serviciul Microsoft Dynamics CRM Online – versiunea Cloud a solutiei Dynamics CRM 2011 - a devenit disponibil la nivel mondial.  Noua solutie are in prim plan cresterea productivitatii organizatiilor prin intermediul unui set de noi functionalitati ce eficientizeaza activitatile departamentelor de marketing, vanzari si customer service.

Lansarea solutiei a fost precedata de o sesiune extinsa de testare in regim beta de peste 11.500 de clienti si 2.000 de parteneri din intreaga lume. Serviciul Dynamics CRM Online este disponibil clientilor din  40 de tari in 41 de limbi, la un pret de lansare imbatabil: 31 de Euro lunar per utilizator. Microsoft Dynamics CRM Online poate fi testat gratuit timp de 30 de zile la: http://crm.dynamics.com/.

Unul dintre primii parteneri din Romania specializat in vanzarea si implementarea solutiei Microsoft CRM Online este GENESYS Systems, integrator de sisteme, solutii si servicii IT&C, partener Microsoft Dynamics CRM si Microsoft Gold.

Andreea Marasescu, Director Executiv, GENESYS Systems: “Strategia noastra de adresare a pietei  de aplicatii software cu Microsoft CRM OnLine este sustinuta de cresterea constanta din 2010 a numarului de utilizatori CRM in regim Software+Services, inscriindu-se in tendintele generale ale pietei de migrare catre aplicatii in Cloud. Proiectele derulate de GENESYS Systems in 2010 si beneficiile obtinute de clientii nostri ca rezultat direct al implementarii de CRM in cloud (reduceri de cost, implementare rapida si vizibilitate imediata in business) ne-au dovedit ca piata romaneasca a devenit suficient de matura pentru a aborda solutii de business in Cloud si ne-au incurajat sa ne dezvoltam echipa si competentele in aceasta directie.  Eforturile sustinute depuse de noi in a doua jumatate a anului trecut au condus la triplarea numarului de proiecte de CRM implementate in Cloud, abordand companii din cele mai variate domenii - de la consultanta, industrie, furnizori de servicii profesionale, pana la galerii de arta.”

Solutia Microsoft CRM 2011 ofera o serie de functionalitati noi fata de versiunea anterioara, cu scopul principal de a creste productivitatea organizatiilor:



Experiente familiare utilizatorilor din vanzari, marketing si servicii, prin intermediul unui client Microsoft Outlook nativ de ultima generatie, accesibil direct din browser sau mobil, designul interfetei orientat pe roluri, posibilitati avansate de personalizare, crescand rata de adoptie in randul utilizatorilor si oferind acestora acces facil la informatiile de care au nevoie;

Experiente intuitive  prin dialoguri de proces ghidate, business intelligence aliniate cu gestionarea performantelor si obiectivelor, dashboard-uri in timp real oferind informatii actualizate, extrem de importante pentru eficienta profesionistilor de vanzari, marketing si servicii;

Posibilitati avansate de customizare, chiar si in varianta OnLine, permitand adaptarea solutiei standard la nevoile specifice de business ale clientilor.



Despre GENESYS Systems (www.genesys4s.ro)

GENESYS Systems (www.genesys4s.ro) este unul dintre cei mai importanti furnizori IT&C din Romania. In cei 16 ani de activitate, GENESYS Systems si‐a dezvoltat competente  deosebite in 4 directii strategice:



Solutii IT&C complexe pentru companii si institutii mari, solutii pentru IMM‐uri




Servicii profesionale pentru o gama larga de produse IT&C




Aplicatii Software de Business – produse proprii si aplicatii dezvoltate la cerere




Sisteme standard si sisteme integrate, proiecte nationale si regionale.




CRM Online Microsoft CRM Microsoft CRM Online Microsoft CRM 2011 CRM 2011