Gadgeturi de vara perfecte pentru zilele calduroase

,,Caldura mare, mon cher”, ar spune unul dintre personajele lui I. L. Caragiale, daca ar vedea cat de calduroasa este primavara care a pus stapanire pe tara noastra. La un astfel de inceput al sezonului cald, nu putem sa ne asteptam la altceva decat la o vara pe masura. Intr-adevar, ca sa rezistam temperaturilor ridicate, este indicat sa ne hidratam corespunzator, sa evitam soarele dupa-amiezii si sa purtam haine vaporoase si deschise la culoare. Dar, poate inca nu stii, exista o multime de gadgeturi care sa te ajute sa treci cu bine de vara. 

Mini frigider pentru birou cu incarcare USB

Ce poate sa fie mai bun intr-o zi de vara decat un suc sau o apa rece, abia scoase de la frigider? Cu toate acestea, atunci cand lucrezi undeva unde nu dispui de nicio modalitate de racire a alimentelor si a bauturilor, tot ceea ce poti sa faci este sa speri sa termini mai repede programul de munca si sa ajungi acasa sa savurezi doza aceea de suc pe care ai lasat-o la frigider... sau sa poftesti la bautura colegilor care au deja aceste gadgeturi de vara si se bucura de momente racoritoare. Intra pe GadgetWorld.ro si comandati-l si tu! Il poti incarca la laptop printr-un USB si nici nu ocupa foarte mult spatiu pe birou.

Saltea gonflabila pentru mare si munte

Mai este putin si incepe sezonul estival pe litoral! Pregateste-ti din timp bagajul cu gadgeturi pentru vara si nu uita sa incluzi si aceasta saltea gonflabila. De ce sa ocupi locul din portbagaj cu scaune, cand poti sa iei cu tine o saltea care ocupa putin spatiu si este mult mai confortabila. In plus, este si foarte usor de umflat: prin simpla desfacere si deschidere, aceasta se umfla facand cativa pasi in directia vantului. 

Boxa portabila Bluetooth pentru dus, rezistenta la apa

Cea mai mare placere din timpul verii este sa ajungem acasa dupa o zi lunga petrecuta la munca si sa intram in dus ca sa ne relaxam sub apa. Placerea poate fi si mai mare daca avem gadgeturile de vara potrivite, ca de exemplu o boxa rezistenta la apa, care sa redea muzica la o calitate mult mai buna decat telefonul mobil si care sa ne scape de stresul ca ne vom uda smartphone-ul si il vom strica. In plus, poti raspunde la telefon chiar de sub dus! Destul de interesant, nu?

Sireturi luminoase 

Aceste gadgeturi de vara sunt perfecte pentru a oferi pantofilor tai un aer special, specific perioadei Disco. La orice petrecere ai merge vei fi in centrul atentiei! Sunt prevazute cu un buton care activeaza fie modul constant, fie pe cel care emite flashuri intermitente de lumina. Acum esti pregatit pentru toate evenimentele in aer liber si nu numai!

Toate aceste gadgeturi de vara pot fi gasite pe site-ul GadgetWorld.ro, unul dintre cele mai indragite magazine de gadgeturi din Romania. Acesta ne surprinde in mod constant cu aparitii care mai de care mai interesante, iar preturile sunt intotdeuna accesibile si realiste. Intra si tu si descopera si alte gadgeturi de vara cu care poti sa intampini vara calduroasa care se apropie!

gadgeturi de vara GadgetWorld cadouri barbati cadouri femei cadouri pentru el gadgeturi