Foloseste Implanturi de Calitate



Implantul dentar este o piesa din titan, cel mai adesea sub forma unui surub, care serveste ca inlocuitor pentru radacina unui dinte natural lipsa. Plasarea se face dupa ce locul extractiei s-a vindecat sau imediat dupa extractie, printr-o interventie chirurgicala nu foarte complicata. Dupa un timp, necesar integrarii in os, implantului i se ataseaza o alta piesa metalica numita bont protetic, deasupra caruia medicul poate plasa coroana, puntea sau proteza ce va inlocui dintele sau dintii lipsa. Implanturile, ca orice produs sunt structurate pe calitati iar medical implantolog hotaraste ce tip se potriveste pentru fiecare pacient, iar pacientul la randul lui va hotari bugetul pe care il aloca.

Fiecare element folosit in implantologie este implatologie este important, dar accentual se pune pe visual sip e materialele folosite la coroana. Recomandarea ESDent este legata de coroana si de modul in care este lucrata aceasta, de aceea va recomandam sa folositi pentru aceasta etapa material de calitate pentru ca o mica economie se va transforma intr-o cheltuiala mai mare intr-un final dacaveti face rabat de la calitate. Important este si tehnicianul care realizeaza lucrarea.

Este importanta alegerea unui implant fabricat de o firma consacrata. Implanturile pe care le folosim in cadrul clinicii noastre sunt implanturi de ultima generatie care prezinta un tratament special al suprafetei ce impiedica transferul ionic, electric, magnetic si termic catre tesutul viu, crescand aderenta osului de implant si minimalizand astfel riscul unei eventuale respingeri. Un implant poate rezista o viata, cu conditia ca pacientul sa respecte indicatiile dat de medic si sa se prezinte la controale periodice.

Va asteptam si pe www.esdent.eu pentru mai multe detalii.

implantologie brasov implant dentar brasov stomatologie brasov