FivePlus Solutions - primii 5 ani

Brandul si compania FivePlus implinesc in noiembrie 5 ani de prezenta in piata de IT. Am inceput pe o nisa pe care o stapaneam si anume managementul documentelor. Dupa un an si jumatate am iesit pe piata cu propria noastra solutie de document management, DocPlus, adresandu-ne in special companiilor din sfera IMM. Solutia DocPlus a fost dezvoltata pe tehnologia IBM Lotus si am fost mereu sprijiniti in efortul nostru atat de parteneriatul cu IBM cat si de parteneriatele tehnologice si comerciale din tara si strainatate.
Am devenit "IBM Advanced Business Partner" si lucrurile au devenit tot mai clare in calea pe ne-am propus-o, extinzand gama serviciilor furnizate.
Solutia noastra, DocPlus, a fost bine primita de piata ca dovada multiplele implementari ale sale cu companii din diverse zone de activitate. Am lucrat in continuare la dezvoltarea acestei solutii folosind spiritul inovativ al personalului in continua crestere si specializare. Certificarile personalului au contribuit la slefuirea solutiei noastre si a serviciilor postimplementare catre clienti. Am obtinut certificarea ISO printr-o standardizare a proceselor si imbunatatirea acestora urmarind mereu satisfactia clientilor.

Ne bucuram ca din spiritul inovativ si latura creativa s-au conturat noi directii de business, intrand pe noi piete: consultanta IT, arhivare electronica, site-uri si portaluri web, elearning, aplicatii web la cerere, identitate vizuala, promovare site-uri web si optimizare site (SEO).
Am realizat parteneriate atat tehnologice cat si comerciale cu companii de renume, oferind clientilor nostri solutii integrate si complementare (antispam/antivirus Lotus Domino, solutie arhivare Lotus, solutie scanare, arhivare electronica, echipamente IT etc.). Noul parteneriat cu compania Imtech ne aduce intr-o zona interesanta pe piata de SAP si Lotus/DocPlus.

Ne-am intarit astfel pozitia pe piata de IT, am crescut increderea clientilor si partenerilor in solutiile si serviciile noastre. Dovada sunt cele peste 100 de referinte ale clientilor, o parte le gasiti pe site-ul nostru www.fiveplus.ro.

Ne pastram increderea in viitor. Vrem sa crestem continuu, numeric si calitativ, sa intarim increderea pietei fata de solutiile si serviciile FivePlus, sa oferim solutii pe piata externa. Suntem si vom ramane aliniati catre piata la sloganul nostru: energize your business. Ne vom apleca asupra acelor solutii care au impact in calitate, performanta, automatizare a proceselor.

In final le multumim clientilor si partenerilor nostri de afaceri ca au fost langa noi si ii asiguram ca vom face tot ce este posibil sa ramana si in continuare.

www.fiveplus.ro

document management crm seo optimizare site