Carucioare copii ieftine



Carucioarele tip umbrela poarta aceasta denumire datorita formei pe care aceste produse il capata dup ce sunt stranse. Ele se pliaza cu o foarte mare usurinta, avand o forma subtire si lunga ce seamana foarte mult cu o umbrela de ploaie. Carucioarele de tip umbrela sunt foarte usoare si pot fi transportate cu usurinta in masina sau in orice alt mijloc de transport. In cazul in care obisnuiti sa circulati cu mijloacele de transport in comun, aceste modele de carucioare sunt ideale deorece ocupa un loc foarte mic, fara sa deranjeze calatorii din jurul dumneavoastra.

Modelul de carucior tip umbrela este recomandat bebelusilor peste 3 -6 luni. Atunci cand achizitionati un astfel de produs dumneavoastra trebuie sa fiti foarte constienti de avantajele dar si de punctele slabe ale unui astfel de produs. Acesta nu are prea multe pozitii ale scaunelului, iar captuseala este simpla. De asemenea, aceste modele nu beneficiaza de suspenii pentru a proteja bebelusul de zguduieli. De aceea, este recomandat sa utilizati un astfel de produs doar pentru calatoriile in oras, in zone cu un teren foarte lin.

Dumneavoastra va ofera insa avantajul de a putea plia foarte usor caruciorul, operatiune care poate fi realizata chiar cu o singura mana. De asemenea, caruciorul este foarte usor de manevrat. Avantajul cel mai mare poate fi considerat cel al pretului, acest model de carucior fiind unul din cele mai ieftine carucioare copii existente pe piata.

carucioare carucioare copii ieftine carucioare ieftine carucioare pentru copii carucior ieftin