Ferestre si manere antimicrobiene de la Schüco

SmartActive este un nou tip de acoperire durabila pentru sisteme de ferestre si manere dinaluminiu de la Schüco. Solutia, cu particule microsilver ce nu afecteaza pieleaumana - este o protectie antimicrobianade lunga durata pentru rame de geam si manere, care functioneaza ca un scut activ,fiind destinata in special cladirilor unde igiena are un rol foarte important,si anume spitale, case de ingrijire medicala sau cladiri publice.

De ce e nevoie de SmartActive?

Cerintele de igienain cladirile publice, care sunt utilizate de catre un numar mare de oameni sicare deservesc domenii precum sanatate, ingrijire, educatie, managementul sautransportului public continua sa creasca si necesita masuri preventive, nunumai in timpul sezonului de gripa. Germeni multirezistenti care nu mai raspundla tratamentul cu medicamente conventionale sunt gasiti in primul rand inspitale si in centrele de ingrijire medicala. Manerele si ramele ferestrelor potadaposti germeni, reprezentand un mediu de transfer catre persoanele sanatoase.

 Cum functioneaza SmartActive?

Cu SmartActive,Schüco ofera un nou finisaj antimicrobian al suprafetei, cu particulemicrosilver, pentru manerele si ramele din gama Schüco AWS. Germenii care vinin contact cu finisajul de suprafata mor si proliferarea lor ulterioara este impiedicata.In termen de 24 de ore, se realizeaza o reducere a germenilor de cel putin99,9%, chiar si impotriva bacteriilor multirezistente. Aceasta protectie esteverificata microbiologic. Solutia este potrivita pentru toti utilizatorii,deoarece sistemul microsilver de inalta puritate este pur metalic, fara microelementece pot penetra pielea umana. Este non-toxic, inofensiv pentru sanatate,utilizat in produsele medicale si este, de asemenea, certificat pentruprodusele cosmetice naturale. Cu SmartActive, nu exista diferente vizuale intresuprafetele finisate standard si cele finisate cu SmartActive.

Pentru mai multe informatii, accesati https://www.alukoenigstahl.ro/ro/sisteme/produse/schueco-smartactive

 ***

Despre AlukönigstahlRomania

In prezent, concernul austriac Alukönigstahleste prezent in 9 tari sud-est europene. Compania Alukönigstahl a semnatcontractul prin care reprezinta marca Schüco in SE Europei in 1958. Din 1995s-a infiintat filiala din Romania, cu sediul si depozitul central in Bucurestisi un birou tehnico-comercial in Cluj. Alukönigstahl asigura partenerilor sailocali o larga gama de produse si servicii: sisteme de profile Schüco din PVCsi aluminiu pentru ferestre si usi; sisteme de profile din otel Jansen pentruferestre si usi, pereti cortina si luminatoare;documentatie tehnica completa pentru producerea tamplariei; consultanta pentrualegerea solutiei optime din punct de vedere tehnic si financiar pentru unproiect. Pentru mai multe informatii, vizitati site-ulcompaniei: www.alukoenigstahl.ro

CRONEX PR

Schuco SmartActive

Schuco SmartActive

Alukoenigstahl Romania

Ferestre si manere antimicrobiene de laSchüco

Alukoenigstahl Romania Schuco SmartActive Sisteme Arhitecturale