Experți de top precum Aleyda Solis, Michael King și Bastian Grimm se numără printre speakerii de la SERP Conf. 2024 Viena.

Experți de top, precum Aleyda Solis, Michael King și Bastian Grimm, se numără printre speakerii de la SERP Conf. 2024 Vienna. Conferința internațională de SEO, E-commerce și AI este programată să aibă loc pe 30 octombrie, la Ariana Event Hall din Viena. După edițiile de succes din Bulgaria, evenimentul se extinde în Austria și se așteaptă să adune peste 500 de profesioniști din 20 de țări. Organizatorii promit un program foarte cuprinzător, menținând angajamentul evenimentului de a sprijini afacerile și de a construi o comunitate în cadrul ecosistemului de marketing digital din Europa.


„Am decis să alegem Viena pentru următorul nostru eveniment, deoarece orașul este una dintre cele mai importante locații economice și de afaceri. Ne așteptăm la participanți din 20 de țări și mai mult de 59% dintre aceștia sunt directori de nivel C sau manageri. Oaspeții SERP Conf. 2024 Vienna vor aprecia cu siguranță faptul că Viena este situată în inima Europei și are conexiuni de călătorie excelente”, explică Nikola Minkov, CEO și fondator al uneia dintre cele mai recunoscute agenții de SEO din Bulgaria, Serpact. Compania este responsabilă pentru brandul SERP Conf.


Ediția anterioară a evenimentului a atras participanți și speakeri din 3 continente și a stârnit atenția internațională cu invitați speciali precum Hugo Faustino (ex-Nike), Wijnand Jongen (Președintele Ecommerce Europe) și Gary Illyes (Analist la Google). Cunoștințele și expertiza lor extinsă au contribuit la succesul evenimentului, iar 92,5% dintre toți participanții ar recomanda evenimentul colegilor lor, conform datelor sondajului. Anul acesta, programul conferinței promite să fie și mai intens, au declarat organizatorii, împărtășind câteva dintre numele deja confirmate.


Speakerii de la SERP Conf. 2024 Vienna:


Aleyda Solis – Consultant internațional de SEO și fondator al agenției boutique de consultanță Orainti, lucrând cu branduri consacrate și startup-uri cu potențial de creștere. În prezent, este unul dintre cei mai influenți specialiști în SEO la nivel mondial. Scrie și trimite un newsletter cunoscut, SEOFOMO, cu peste 32.000 de abonați, având o rată de deschidere de 45% și o rată de clic de 10%.

Bastian Grimm – CEO și co-fondator al Peak Ace AG și expert recunoscut în SEO internațional la scară largă, gestionând site-uri de aproape orice dimensiune în industrii extrem de competitive la nivel global. A fost numit „Search Personality of the Year” la European Search Awards și „SEO World Champion” la SEOktoberfest G50 Summit. Are peste 20 de ani de experiență în marketing online și SEO tehnic și global.

Michael King – Speaker internațional apreciat care acoperă strategii de conținut SEO și impactul generative AI. Fondator și CEO al agenției de marketing performant iPullRank, este consultant pentru companii din întreaga lume, inclusiv pentru branduri precum SAP, American Express și HSBC.

Mark Williams-Cook – Director la Candour Agency și fondator al AlsoAsked. Cu experiență în colaborarea cu clienți precum Expedia, SEMrush și FatFace, Mark este un membru foarte respectat al comunității SEO.

Cyrus Shepard – Fondator al Zyppy SEO Consulting. Este consultant SEO, specialist în marketing online, publisher, speaker și scriitor. Se bucură de construirea unor site-uri de succes pentru consumatori și de dezvoltarea comerțului online, precum și de marketingul prin motoare de căutare (SEM) și marketingul de conținut.

Gerry White – Specialist experimentat în marketing digital, SEO și analitică, concentrându-se pe elementele tehnice ale performanței site-urilor.

Judith Lewis – Gazdă internațională de evenimente, scriitoare, blogger și consultant în media digitală. Este una dintre cele mai cunoscute profesioniste în SEO și marketing digital și unul dintre cei mai invitați speakeri și gazde de evenimente.

Erika Varangouli – Head of Branded Content la Riverside.fm. În 2020, Erika s-a alăturat Semrush ca strateg global de conținut și a devenit ulterior Director de Organic Search, crescând performanța organică a blogului cu 600% într-un an. Apoi a fost Head of International Brand și Head of SEO Branding. Din aprilie 2024, este la Riverside.fm, creând conținut educațional și construind conexiuni în comunitatea SEO.

Sara Fernández – Consultant internațional de SEO, cu un background diversificat în design UX, traducere & localizare și strategie de conținut. Are o experiență vastă în ajutarea companiilor de software B2B, afacerilor de e-commerce și startup-urilor să își extindă prezența globală.

Dawn Anderson – Managing Director la Bertey – MSc DigM PgDip DigM. Consultă pe teme de strategie digitală și transformare, speaker, trainer, lector în strategie digitală. Specialistă în ajutarea echipelor interne să îmbunătățească vizibilitatea prin SEO.


Programul conferinței SERP Conf. 2024 Vienna


Această ediție se va concentra pe SEO, E-commerce și AI. Pe baza subiectelor, programul este împărțit în diferite panouri. După fiecare prezentare va exista o sesiune specială de întrebări și răspunsuri moderate, cu întrebări din public. Pentru o experiență mai practică, vor fi studii de caz și exemple valoroase din practică. Este planificat un catering special pentru pauza de prânz, cafea și gustări în timpul pauzelor dintre panouri. După eveniment, va avea loc o petrecere specială care va intensifica și mai mult partea de networking.


Bilete pentru SERP Conf. 2024 Vienna


Biletele sunt acum disponibile la un preț special pentru comenzile timpurii. Participanții pot alege între opțiuni cu sau fără afterparty. Există și posibilitatea de a participa la cina VIP cu toți speakerii, pe 29 octombrie. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul conferinței și rezervați-vă locul acum: https://serpconf.com/ 


Despre SERP Conf.:


SERP Conf. este un eveniment internațional de SEO, e-commerce și marketing digital, incluzând conferințe, expoziții și networking cu experți de top. SERP Conf. aduce împreună comunitatea SEO și de marketing cu scopul de a sprijini afacerile și de a împărtăși cele mai bune practici pentru dezvoltarea online.