Economiseste masiv prin platforma CuponReducere.ro

Smart Coupon lanseaza conceptul de digital couponing care permite accesul gratuit la discounturi si promotii la produse des intalnite in cosul de cumparaturi lunar al unei familii. Platforma CuponReducere.ro aduna reduceri personalizate din diverse categorii de produse pe care le poti gasi in supermarketuri si farmacii.

Tot ce trebuie sa faci pentru a profita de aceste reduceri este sa accesezi platforma CuponReducere.ro si sa cauti ofertele locale. Poti gasi, de exemplu, oferte din Brasov sau oferte din Bucuresti sub forma unor cupoane electronice pe care le poti printa si folosi in format fizic in unitatile de comert partenere CuponReducere.ro din zona respectiva. 

Platforma site-ului este pregatita si sustinuta de know-how-ul partenerilor de la Coupons.com, lider european in domeniul promotiilor de cupoane digitale. Sistemul este actualizat zilnic astfel incat vei avea acces intotdeauna la cele mai noi promotii si reduceri si vei afla primul despre mostrele gratuite care sunt oferite de diferiti producatori. 

Studiile de piata specializate au aratat ca 70% dintre cumparatori isi planifica sesiunea saptamanala de shopping, iar CuponReducere.ro poate fi o componenta importanta a acestei planificari. Folosirea voucherelor va duce la economii importante, mai ales ca reducerile sunt oferite la produse si consumabile care sunt achizitionate frecvent. 

Noua platforma are un design modern si foarte prietenos. Prin cateva click-uri poti alege categoria care te intereseaza, locatia sau lantul de magazine preferat. Cupoanelele pot fi printate si folosite chiar de mai multe ori, astfel incat poti face si economii mai mari. 

CuponReducere.ro va include diverse activitati promotionale in colaborare cu partenerii sai, companii producatoare si jucatori importanti de pe piata de retail din Romania. SmartCoupon, compania care a demarat in premiera pe piata din Romania acest proiect, face parte din grupul Wave Division, cea mai mare agentie de consumer engagement din Romania, cu o activitate de peste 13 ani si o retea dezvoltata in 72 de orase.

Platforma este accesibila in mod gratuit si este adresata tuturor consumatorilor din Romania. Numarul de cupoane de reducere este asteptat sa creasca exponential in perioada urmatoare. Intra pe www.CuponReducere.ro pentru a cumpara mai mult la pret mai mic.

Powered by SEO monitor