Descoperă o alternativă eficientă și comodă de a te deplasa. Alege serviciul de închirieri mașini oferit de Carnova!

A închiria o mașină poate fi soluția de care ai nevoie pentru a te deplasa în interes de serviciu, dar și în vacanță. În acest fel eviți costurile și stresul pe care le au proprietarii de autoturisme, atunci când trebuie să plătească taxe, asigurări, rovinietă sau service. Firma de închirieri auto Carnova îți oferă alternativa eficientă și ușoară pentru a te bucura de libertate de mișcare.

Bucură-te de plăcerea condusului spre orice destinație din București sau din țară! Oricând vrei să călătorești sau să te deplasezi în delegație, noi îți oferim o modalitate flexibilă de a beneficia de mașina pe care o dorești. Preluarea și predarea automobilelor se realizează oriunde în București sau la Aeroportul Otopeni. Închiriezi repede și fără avans un model auto modern și sigur.

Află care sunt avantajele oferite de o firmă de închirieri auto atentă la nevoile clienților săi!

Un serviciu de calitate înseamnă în primul rând a răspunde prompt nevoilor clienților. Firma de inchirieri masini Carnova îți oferă un acces rapid și ușor la o flotă auto modernă și diversificată. În funcție de nevoile tale, poți alege modele din categorii diferite, provenite de la producători auto de renume. Astfel poți opta pentru limuzine sau sedan-uri luxoase, SUV-uri impunătoare, van-uri încăpătoare, pentru transportul mai multor persoane, sau automobile compacte, ideale pentru traficul aglomerat.

Mașina îți poate fi livrată oriunde în București, la un loc prestabilit cu reprezentanții firmei, inclusiv la aeroport.

Toate modelele sunt verificate și bine întreținute. Taxa de închiriere acoperă toate costurile pe care le are un proprietar auto – service, rovinietă, ITP, asigurare RCA și CASCO. În plus, beneficiezi de asistență rutieră non-stop, în caz de avarie. De asemenea, ai la dispoziție mașină la schimb, dacă modelul ales de tine prezintă probleme și nu mai poate circula.

Poți selecta închirierea auto simplă, pentru câteva zile, sau închirierea pe termen lung, avantajoasă pentru că scade rata zilnică pentru închiriere. Dacă deții o firmă, ai posibilitatea să optezi pentru leasing-ul operațional. 

Care sunt beneficiile colaborării cu o firmă rent a car București?

Există numeroase beneficii de care te poți bucura atunci când închiriezi o mașină de la Carnova:

· Disponibilitate 24h din 24h

· Livrare și predare gratuită la orice oră

· Rezervare fără avans

· Flotă de automobile moderne și sigure

· Asistență rutieră non-stop

· Mașină la schimb în caz de avarie

· Modalități multiple de închiriere

· Prețuri accesibile

Atunci când aterizezi la Otopeni știi că poți apela la compania noastră cu toată încrederea. Vei dispune imediat de mașina rezervată și vei putea să te bucuri de libertate și mobilitate către orice destinație. 

Beneficiezi de confort, siguranță și de independență la bordul unor modele de automobile moderne și sigure. Intră pe carnova.ro, alege o alternativă convenabilă și rapidă de a te deplasa atunci când ai nevoie, indiferent de motivul tău.

inchirieri masini carnova

inchirieri masini carnova

inchirieri masini inchirieri masini bucuresti rent a car bucuresti inchirieri auto inchirieri auto bucuresti rent a car