Deschide barierele întâlnirilor neconvenþionale pe illegitim.ro

Vrei pe cineva nou în viaþa ta?

Cauþi o persoanã maturã pentru o relaþie de prietenie sau afecþiune?

Doreºti o relaþie ineditã ºi neconvenþionalã?

Vrei sã ieºi din cadrul cotidian fãrã a pune neapãrat ceva în practicã?

Tânjeºti sã ieºi din rutinã ºi sã îþi cultivi cele mai secrete dorinþe?

Îþi doreºti o altfel de relaþie departe de ochii lumii?

 

Dacã rãspunsul la aceste întrebãri este da, felicitãri! Începând cu 29 noiembrie 2011 îþi propunem illegitim.ro, cea mai ineditã platformã de socializare care faciliteazã crearea de noi contacte ºi aventuri. Dã frâu liber personalitãþii tale ºi trãieºte experienþe inedite ºi neconvenþionale, într-un cadru virtual prietenos ºi discret.

illegitim.ro oferã un serviciu de întâlniri original pentru toate tipurile de utilizatori – femei ºi bãrbati, fie singuri sau într-o relaþie, sau chiar cupluri cãsãtorite ºi necãsãtorite. Înregistreazã-te gratuit ºi descoperã o gamã largã de relaþii posibile: de la un simplu chat la întâlniri neaºteptate.

Denumiþi TIMIES ( TIM pentru bãrbaþi ºi TIMY pentru femei ), membrii illegitim.ro împãrtãºesc acelaºi spirit de deschidere ºi dorinþa de a comunica fãrã inhibiþii, a se distra ºi, în cele din urmã, a se lãsa ispitiþi de o aventurã fãrã urmãri sau a construi o relaþie, durabilã, în condiþiile cele mai intime ºi discrete.

 Platforma illegitim.ro a fost conceputã la cea mai inaltã cotã eticã ºi cu respect faþã de valorile fiecãrui membru. Statutul nostru de bunã conduitã include valori de baza cum ar fi “Safe sex” ºi “Ladies` and Gentlemen`s Agreement”, iar orice abatere va duce la blocarea automatã a contului. De asemenea, site-ul garanteazã confidenþialitatea datelor personale printr-un acces securizat si criptat.

***

Illegitim.ro, marcã înregistratã KATEXA este un site de socializare ce îºi doreºte sã faciliteze relaþiile umane fãrã inhibiþii. Pentru mai multe detalii, vã stãm la dispoziþie la adresa de e-mail contact@illegitim.ro.

 

illegitim.ro site socializare relatii umane