De ce sa alegi modelul Opel Corsa din oferta serviciilor de inchirieri masini

Atunci cand vrei sa gasesti solutia optima de transport pentru o sedere de cateva zile in Bucuresti sau Cluj, atunci cu siguranta vei lua in calcul serviciile de inchirieri masini. Pentru un sejur pe care-l vei petrece in oras ori prin apropierea orasului, clasa “economy” din oferta companiei de inchirieri masini pare cea mai potrivita.

Pentru a putea face o alegere corecta, trebuie sa fii pe deplin informat. Asadar, in randurile de mai jos vei gasi detalii despre unul dintre cele mai apreciate modele ale clasei “economy”, si anume Opel Corsa. 

La FocusRent, companie de inchirieri masini cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, ce isi ofera serviciile in Bucuresti, Otopeni si Cluj, vei putea gasi modelul Opel Corsa , varianta cu 5 usi si cutie automata.   

Noutati   

Fata de modelul anterior, varianta actuala beneficiaza de dotari suplimentare, cum ar fi: imbunatatiri ale sasiului, ale suspensiei, ale sistemului de directie (inclusiv EPS - electric power steering) si ale sistemului de franare. Practic, sistemele esentiale au fost regandite sau imbunatatite considerabil, oferindu-i noului model un control mai bun si o stabilitate superioara.

  De asemenea, modificari importante au fost facute si la capitolul “motorizare”, noul Corsa beneficiind de motoare nou-noute, mai puternice, cu un consum mai mic de carburant si cu emisii scazute.

Confort si utilitate

Confortul noului Corsa este unul foarte bun pentru clasa din care face parte. Scaunele ofera atat confort, cat si suport lateral, si pot acomoda in conditii excelente persoane de inaltime si conformatie medie. Ajustarile scaunelor si a pozitiei soferului se pot face pe toate axele, iar coloana de directie isi poate modifica lungimea si unghiul in functie de nevoile soferului.

Corsa ofera un compartiment de depozitare de dimensiuni bune, mai multe optiuni pentru depozitarea bauturilor si o serie de alte mici compartinente care sporesc utilitatea habitaclului acestui vehicul regasit in clasa “economy” a serviciilor de inchirieri masini. 

In oferta de inchirieri masini FocusRent, Opel Corsa vine cu un motor ce dezvolta intre 85 si 95 de cai putere, cutie automata si un consum mediu de numai 5,5 litri/100 km, fiind disponibil in varianta  hatchback cu 5 usi ce poate acomoda pana la 5 persoane. Bineinteles, facilitatile unei masini germane de exceptie nu lipsesc: aer conditionat, servodirectie, inchidere centralizata, geamuri electrice, radio cd cu mp3.

Spatiul din portbagaj este surprinzator de generos pentru un model al acestei clase, punand la dispozitia pasagerilor aproximativ 200 de litri. Asadar, vei avea parte de o surpriza placuta atunci cand vei observa ca bagajele tale si ale familiei sau prietenilor incap cu usurinta in majoritatea cazurilor.

Printre cele mai apreciate modele regasite in oferta de inchirieri masini a FocusRent, Opel Corsa ofera solutia ideala pentru a strabate strazile aglomerate din marile orase sau drumurile lungi din Romania sau strainatate multumita consumului redus de combustibil, dimensiunilor reduse si cutiei automate. De asemenea, confortul si siguranta pe care le vei simti la volanul acestui automobil vor fi comparabile cu cele ale claselor mai mari, nicidecum economy. 

FocusRent, companie de referinta in piata de inchirieri masini din Romania, iti poate pune la dispozitie, pe langa Opel Corsa, o gama larga de modele auto adaptate nevoilor si standardelor tale, oferind clientilor diversitate, seriozitate si experiente minunate impreuna cu un pachet ce include RCA, full Casco si rovinieta in pretul de baza. Asadar, data viitoare cand vrei sa apelezi la serviciile de inchirieri masini, ia in considerare si micul Corsa. Te va surprinde placut!

inchirieri masini opel corsa