Cum sa cumperi rapid, eficient si sigur roviniete online

Pentru a circula in legalitate pe drumurile nationale si autostrazile Romaniei, utilizatorii de autovehicule  trebuie sa achite asa-numita rovinieta. Acest tarif de utilizare este diferit in functie de categoria autovehiculului condus ( A, B, C, D, E sau F) si de perioada valabilitatii (1, 7, 30, 90 de zile sau 12 luni). Pretul minim al rovinietei este de 3 euro pentru autoturisme, iar cel maxim este de 1210 euro pentru vehicule destinate transportului de marfa cu masa totala egala sau mai mare de 12 tone si minimum 4 axe. 

Traind in era internetului este firesc ca si rovinietele sa poata fi achizitionate online. Aceasta posibilitate aduce o multitudine de avantaje soferilor romani, nemaifiind nevoiti sa faca atatea drumuri prin oras, pentru a se asigura ca pot circula fara griji pe drumurile nationale si autostrazi. Pentru a veni in intampinarea acestei nevoi de confort si rapiditate, site-ul Roviniete.ro s-a angajat sa asigure in serviciile oferite tot ce tine de roviniete online.

Pentru informatii complete despre roviniete online, utilizatorii de autovehicule pot accesa site-ul Roviniete.ro unde, pe langa posibilitatea de a cumpara roviniete online, acestia pot verifica valabilitatea acesteia sau pot seta alerte prin email in legatura cu data expirarii, totul in doar cateva minute. Site-ul este autorizat de C.N.A.I.R S.A. (fosta CNADNR - Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania) sa comercializeze roviniete online, avand lunar peste 100.000 de vizitatori unici. Totodata compania care administraeza site-ul Roviniete.ro – SCALA ASSISTANCE - are peste 10.000 de locatii fizice proprii sau prin parteneri, in toate judetele tarii. TVA-ul este inclus in pretul rovinietei iar livrarea de roviniete online se face prin intermediul email-ului, fara nici un cost suplimentar impreuna cu documentele fiscale aferente.

Soferii care circula pe drumurile nationale si autostrazile din Romania trebuie sa se asigure mereu ca au rovinieta valabila si platita la zi, pentru a nu risca amenzi cuprinse intre 250 si 4500 de lei. Este foarte simplu sa intri in posesia unei roviniete online. Dupa ce accesezi site-ul Roviniete.ro, selectezi tipul autovehiculului, data de la care vrei ca rovinieta sa intre in vigoare, perioada de valabilitate si o modalitate de plata (card bancar, internet banking al uneia dintre bancile BCR sau Banca Transilvania, ordin de plata bancar sau plata la ghiseul oricarei banci). Plata prin intermediul cardului este complet securizata, Roviniete.ro asigurand protectia datelor personale si bancare.

Dupa ce completezi informatiile de mai sus, tot ce mai trebuie sa faci este sa introduci datele importante ale automobilului (numarul de inmatriculare si insemnul de stat) si cele personale (nume, numar de telefon, email si adresa de livrare). Dupa ce este confirmata plata, rovinieta online va fi trimisa fie pe email, fie pe adresa de livrare prin intermediul unei firme de curierat rapid, in maxim 48 de ore lucratoare.

A venit timpul sa uiti de cozi interminabile si sa scapi de timpul petrecut la ghisee. Acum poti sa platesti rovinieta online simplu, rapid si sigur, la doar un click distanta!

Comunicat  SCALA ASSISTANCE

roviniete roviniete online taxa de drum Romania pret roviniete