Concert caritabil pentru copiii de la Centrul De Plasament Mogosoaia!

 

 

Tom Andreassen, un viking iubitor de Romania si de romani a pus, cu ani in urma, bazele unui asezamant de nivel european pentru copiii cu probleme, la Mogosoaia. De atunci, prin intermediul fundatiei Hand 2 Hand a avut grija ca acelor copii sa nu le lipseasca nimic. 

Alaturi de Tom, care va fi amfitrionul serii, Vineri 17 Noiembrie, isi vor pune harul in folosul micutilor cinci trupe noi dar deja cunoscute, cu suflu proaspat in peisajul muzical din Romania, si doi artisti din strainatate. 

De la ora 19.30 vor urca pe scena din Coyote Cafe:

T!PS - au ocupat locul 3 la sectiunea Rock de la festivalul Mamaia, imbratiseaza un pop-rock- alternativ de foarte buna calitate sustinut de o voce de exceptie, a Brigittei, viitoarea voce "cu parul rosu" a Romaniei

Aeon Blank - darkwave-alternativ, instrumentisti buni, voce ca afara, difuzati de Radio Guerrilla de curand.

Changing Skins - alternativ-rock de foarte buna calitate.

Cuantune - nu Jazz, jazz, funk, DnB, electro, IDM, ambient, soul, swing, downtempo, chill out, au deschis concertul celor de la Nouvelle Vague, au participat la BEST FEST in 2011, o combinatie fantastica a mai multor genuri.

Electric Fence - 5 prezente pe locul unu in RADIO TOP SHOW la Radio Guerrilla cu 5 piese de pe albumul care urmeaza sa apara, un amestec fantastic de genuri muzicale, voce de exceptie, instrumentisti valorosi, show demential.

VIVI (Suedia) si Magnus Granholt (Norvegia) sunt invitatii speciali ai serii.

Costul unui bilet va fi 10 Lei. Un bilet cumparat va asigura intrarea, mai multe... va inobileaza karma!!! :)

 




 

 

Concert Caritabil Tom Andreassen Electric Fence Coyote Cafe