Cocktail Holidays te asteapta intre 13 si 16 martie la Targul de Turism cu reduceri suplimentare, oferte si suprize

Cocktail Holidays te asteapta intre 13 si 15 martie, orele 10:00 -18:00, si pe 16 martie, orele 10:00-16:00, la Targul de Turism al Romaniei cu reduceri suplimentare intre 5% si 10% care se cumuleaza cu reducerile de early booking. Viziteaza Cocktail Holidays la Romexpo, Pavilion C, standul 22 pentru a profita de ofertele pregatite special pentru targul de turism si pentru a iti rezerva o vacanta de vara extraordinara la un pret cat mai mic.

Agentia de turism Cocktail Holidays participa la toate targurile de turism nationale si la numeroase targuri de turism internationale. Agentia a fost prezenta si la Targul de Turism din noiembrie 2013 cand mii de romani si-au achizitionat la pret bun sejururi pentru vacanta de iarna. 

In acest an Cocktail Holidays a pregatit oferte speciale de Paste, oferte Charter pentru vara 2014 in Grecia, Turcia, Spania si Dubai si o gama variata de circuite. Cocktail Holidays a pregatit o oferta si pentru chartere in Egipt pentru Sharm el Sheikh (care incep pe 15 martie) si pentru Hurgada (care incep pe 22 martie), fiind singurii organizatori ai excursiilor in Egipt de pe piata romaneasca.

In oferta Cocktail Holidays veti gasi si oferte de turism social cu preturi foarte bune la vacante in Europa, pachete special concepute pentru studenti si pensionari sau sejururi pentru seniori, adresate celor cu varste peste 55 de ani, toate la preturi foarte avantajoase. 

Si pentru ca ofertele de early booking sunt numeroase, vei primi de la Cocktail Holidays cate un catalog pentru fiecare destinatie, cataloage pe care le vei putea folosi pentru a te decide atunci cand ai timp sa rasfoiesti in liniste cele mai bune oferte de vacanta. 

Tur-operatorul Cocktail Holidays are o experienta de peste 21 ani in comercializarea pachetelor turistice proprii catre peste 1000 de agentii de turism din Romania. Cocktail Holidays trimite anual in vacanta peste 20000 de turisti si ofera intotdeauna cele mai avantajoase pachete turistice. Te asteptam la targul de turism sau pe www.cocktailholidays.ro 

Powered by SEO monitor