Alegeti doar jucarii de calitate



La fel cum esti atent in achizitionarea de hrana si haniute pentru copilul tau, la fel si jucariile au nevoie de o atentie sporita, mai ales ca acestea sunt permanent in jurul micutului. Multe jucarii sunt realizate superficial, din materiale de proasta calitate si la care se folosesc elemente toxice.

 Tot mai multi parinti nu acorda atentie etichetelor jucariilor care specifica in mod clar varsta pentru care sunt realizate si materialul din care sunt create si astfel tot mai multi copii se ranesc la locul de joaca.

 Daca pana acum nu ai avut de unde sa alegi, de acum nu mai ai nici o scuza sa-i achizitionezi copilului tau jucarii nesigure, nepotrivite cu varsta lui si care il pot rani. Incepand cu jucariile clasice si pana la cele mai moderne jucarii, noi iti oferim preturi accesibile la toata gama de jocuri. Mai mult decat atat, in luna decembrie ofertele de jucarii copii sunt la tot pasul  pe site-ul nostru deoarece vrem sa iti dam ocazia sa il faci pe copilul tau cel mai fericit din lume in ziua de Craciun.

jucarii jucatii pt copii jucarie jucarii pentru copii jucarie 1-3 ani