Clinica NEI MEDICA Asist isi deschide portile!



Incepand cu luna Octombrie a acestui an asistam la aparitia unui nou jucator pe piata serviciilor medicale. Clinica NEI MEDICA Asist isi deschide portile intr-o noua locatie si promite Sanatate pentru Tine!

Centrul Medical de pe strada Johann Strauss nr. 2A te asteapta cu dotari la cele mai inalte standarde, un laborator propriu de analize si personal medical dedicat si profesionist. Serviciiile de Medicina Muncii si Securitate in Munca sunt completate de o gama diversa de specialitati menita sa vina in intampinarea companiilor si persoanelor fizice deopotriva.

MEDICINA DE LABORATOR, PEDIATRIE, GINECOLOGIE, IMAGISTICA-ECOGRAFIE  sunt doar cateva dintre specialitatile pe care clinica le pune la dispozitie.

NEI Medica Asist ofera asistenta medicala integrata: La baza exista asistenta medicala primara, urmeaza asistenta medicala secundara prin serviciul ambulatoriu de specialitate, apoi asistenta medicala tertiara – spitaliceasca si recuperarea medicala.

“Ne-am dezvoltat in permanenta din dorinta de a satisface cele mai exigente si mai complexe solicitari din domeniul medical”, declara directorul clinicii, Dr. Catalin Stanescu.

Centrul Medical intareste astfel experienta celor 5 ani de activitate pe piata serviciilor medicale private din Romania si se angajeaza sa ofere servicii unice prin profesionalismul si responsabilitatea personalului medical, echipamentele si facilitatile ultramoderne pe care le pune zilnic la dispozitia pacientilor sai.

Intr-o piata puternic concurentiala, Clinica NEI Medica Asist promite flexibilitate, adaptabilitate la nevoile specifice ale pacientilor si clientilor sai, o echipa de profesionisti si dotari pe masura serviciilor medicale la cele mai inalte standarde de calitate.

Informatii suplimentare pot fi gasite: www.neimedica.ro

Pentru mai multe detalii:

Monica Magureanu

monica.magureanu@neipandorra.ro

 

Str. Ghiozdanului, nr. 6A

Sector 1, Bucuresti

Mobil: (+40) 742.044.510

Fax: (+40) 213.10.00.99

nei medica asist clinici private bucuresti lansare nei medica servicii medicale medicina muncii