Cel mai mare vot din turismul romnesc

50.000 de români își aleg destinația de vacanțã favoritã



De câteva zile piața autohtonã de turism a intrat într-o nouã etapã de dezvoltare. Peste 50.000 de români își aleg destinația de vacanțã favoritã, iar ”Marea finalã” pune fațã-n fațã Grecia și Turcia. Proiectul beneficiazã de o logisticã impresionantã, fiind susținut de un buget ce se apropie de 100.000 de euro. În spatele acestui proces de marketing unic in România se aflã agenția de turism Christian Tour.



Desfãșuratã sub titulatura de ”Înfruntarea destinațiilor”, campania își propune sã afle care este cea mai iubitã destinație estivalã de vacanțã pentru 2016.  În spatele acestui sondaj, însã, sunt o sumedenie de informații despre cum se raporteazã românii la întreaga paletã de destinații și servicii turistice, în funcție de vârstã, buget, categorie socialã, stare civilã, sex etc. În final, câștigul cel mare îl vor avea viitorii turiști, care vor beneficia de vacanțe construite cât mai aproape de preferințele lor!



Cinci sãptãmâni de campanie, 35 de misiuni, zeci de bloggeri susținãtori, mii de postãri zilnice, zeci de mii de conturi de facebook si sute de mii de comentarii. La capãtul fiecãrei sãptãmâni de înfruntare, pe participanți îi așteaptã mii de premii constând în vouchere de cãlãtorie, vouchere pentru achiziția unor obiecte de îmbrãcãminte și accesorii, camere foto, telefoane mobile, kituri de vacanțã, etc. La final, urmeazã marele premiu: o vacanțã de lux, la un hotel de 5*, cu transfer privat inclus!



”În ultimii ani am cãutat instrumente de marketing din ce în ce mai performante, care sã ne ajute sã înțelegem mult mai bine decât pânã acum nevoile turiștilor noștri”, a declarat Marius Pandel, manager general la Christian Tour. ”Doream sã ne consolidãm poziția de lideri și printr-o îmbunãtãțire semnificativã a serviciilor, în acord cu cele mai intime așteptãri ale oamenilor. Simțeam cã trebuie sã-i determinãm sã-și deschidã sufletul pentru a ne ajuta sã le oferim cel mai bun produs turistic posibil”.



Așa s-a nãscut ideea acestui ”joc social de-a vacanța”, la care poate participa oricine și oricând, în intervalul 04.04 – 06.05.2015. Premiile sunt garantate. Tot de trebuie fãcut este ca participanții sã susținã o destinație sau alta, intrând pe platforma www.infruntareadestinatiilor.ro și sã completeze misiunile, simplu și rapid, utilizând emailul sau contul de facebook. Printre partenerii care acordã premii se numãrã: Bigotti, Iza Van Dee, Banca Transilvania, Vector Watch, Cãrturești, Icentre.ro, F64, World Class, Christian Tour.



***



Christian Tour, una din cele mai mari agenții de turism din România, împreunã cu toate companiile din grupul sãu, a înregistrat în anul 2015 o cifrã de afaceri de peste 70 de milioane de euro, cifrã care o claseazã în topul agențiilor de turism din România. Cu o istorie de 19 ani în piața de turism autohton, Christian Tour deține în acest moment 30 de agenții proprii în toatã România, plus patru filiale în Ungaria, Polonia, Serbia și Republica Moldova, rãmânând în continuare cel mai mare tour operator pe vacanțe de tip charter din România și  lider de piațã pentru numãrul de turiști care au ales sã cãlãtoreascã cu acesta.



 

Înfruntarea destinațiilor Christian Tour Marius Pandel www.infruntareadestinatii