Cea mai bogata selectie de vinuri online pentru cadouri de Craciun

Marvin Wineshop propune cea mai lunga lista de vinuri romanesti sau din alte regiuni ale lumii din care poti alege cadoul perfect pentru sarbatorile de iarna, pentru orice gust si orice preferinta.



Vinul este un cadou potrivit pentru perioada sarbatorilor de iarna. Pe orice masa, alaturi de bucatele traditionale romanesti trebuie sa se afle si o sticla de vin, in general rosu, care sa intregeasca efortul bucatarului si sa deschida cheful pentru povestile de langa brad.



Unii prefera vinul sec, altii dulce sau demidulce, unii prefera vinul rosu, altii pe cel alb. In functie de preferinte gasesti vinul potrivit pe marvin-whineshop.ro putand alege din peste 800 de etichete din care, o mare parte o reprezinta vinurile romanesti, de la producatori foarte cunoscuti pe piata sau de la crame care au inceput sa ne propuna propriile marci abia in ultimii ani.



Fie ca preferi vinurile din zona Moldovei sau zona Prahovei, din Banat sau din Dobrogea, Marvin Wineshop are cu siguranta cele mai reprezentative vinuri din cei mai buni ani.  Iar daca nu te pricepi foarte bine ce sa alegi, poti apela la membrii echipei care iti vor da cu mare placere sfaturi in functie de gusturi, preferinte si ocazie. Cu siguranta insa, nu vei da gres alegand una din selectiile Marvin Wineshop ce iti propun cate 6 vinuri de marca, fie roze, albe ori rosii, selectii ce ofera o varietate excelenta de vinuri pentru a fi degustate pe rand in perioada sarbatorilor si nu numai.



Marvin Wineshop se doreste a fi un magazin dedicat tuturor iubitorilor de vin, mai mult sau mai putin cunoscatori. Cei ce stiu exact ce sa caute, au la indemana numeroase filtre in care pot selecta vinuri online in functie de tara de origine, producator, regiune, anul productiei sau chiar in functie de continutul de zaharuri ori pot alege unul din vinurile prezente exclusiv in acest magazin online cum ar fi un Malbec Viu Manent Gran Reserva din Chile sau un Merlot Bulgarini Garda adus de pe coastele insorite ale Italiei. Cei ce abia acum descopera aceasta minunata lume a vinurilor de marca isi pot gasi inspiratia in lista vinurilor incluse in Hall of Fame sau pot alege unul din vinurile Producatorului Saptamanii.



Marvin Wineshop este un magazin prezent pe piata din Romania din mai 2013 iar din vara anului 2014 oferta online este completata de un wineshop fizic situat in strada Sf. Elefterie nr. 8, in Bucuresti unde, pe langa cele 800 de vinuri aflate la vanzare poti alege si din cele 160 de vinuri la pahar dar si delicatese precum ciocolata, trufe si alte bauturi fine.



Powered by SEO monitor