Cartuse originale si compatibile in stoc, reumplere cartuse prin Producton.ro

"Daca pe celelalte segmente din domeniul IT lucrurile stau destul de bine, pe partea de printing am vazut ca exista o bresa in ceea ce priveste suportul specialistilor catre comunitatea de utilizatori. Intrebari sunt multe insa raspunsurile sunt putine si slab documentate.
Ne-am gandit ca este oportun sa punem experienta noastra de 18 ani in slujba celor care au nevoie de un sfat avizat. Am creat astfel un topic  in cadrul computer games, unde, impreuna cu partenerul nostru Cartusel.ro, vom  raspunde la orice intrebare legata de echipamente de printare si consumabile." 
A declarat Andreea Craciun (Marketing Manager Producton).

Despre Producton
Înfiintata în 1993 cu capital integral românesc, Producton este unul din liderii pietei de IT&C din România atat in mediul online prin www.producton .ro, cat si in mediul offline prin reteaua de magazine Producton.
Compania ofera  o gama variata de produse electronice precum: echipamente de printare, consumabile, laptopuri, periferice si produse software.
Cu o cifra de afaceri de peste  20 milioane de euro, un portofoliu de peste 50.000 de clienti si peste 100 salariati, Producton este partenerul ideal atat pentru utilizatorii caznici cat si pentru firme mari si firme de distributie, oferind servicii de calitate la cele mai bune preturi.

Despre Cartusel.ro
Cartusel.ro, un nou magazin online pentru vanzarea cu amanuntul a consumabilelor pentru imprimare, a fost lansat oficial in septembrie 2011 si se adreseaza in principal utilizatorilor casnici si companiilor mici.
Cartusel.ro, lansat in urma unei investitii de cateva zeci de mii de euro, vine in ajutorul celor care vor sa achizitioneze, cartuse imprimanta ori accesorii pentru imprimare rapida, in mediul online.

Andreea Craciun
Marketing Manager Producton
andreea.craciun@producton.ro
Mobil: 0752295999
Fix: 0214086170
Fax: 0314257300

multifunctionale cartuse laptopuri imprimante