Care sunt avantajele unui web hosting de calitate

 

 

In fiecare zi, mii de oameni inregistreaza nume de domeniu si web hosting pentru siturile lor pentru utilizarea personala sau in afaceri. Cu toate acestea, tu ai stii unde sa inregistrezi numele de domeniu si ce furnizor de servicii web hosting sa alegi?

 

Iata 6 aspecte specifice pe care le poti cauta pentru a te ajuta sa te decizi cu privire la compania pe care vrei sa o alegi pentru servicii de web hosting.

 

In primul rand, este necesar sa te decizi cu privire la cat de multe nume de domenii vrei sa inregistrezi si daca domeniile vor fi personale sau pentru afacerea ta. Dupa ce domeniul tau este inregistrat, atunci va trebui sa te gandesti la servicii de web hosting. Dar ce anume e exact de facut?

 

Daca ai unul sau doua domenii, poti opta pentru un plan de baza, care nu costa mult. Nu uita ca ai posibilitatea sa faci upgrade intotdeauna, ori de cate ori este necesar.

 

Exista cateva lucruri de urmarit atunci cand cauti web hosting:

 

1 . Serviciu clienti

 

Un aspect de luat in mod special in considerare este customer service-ul companiei de web hosting. Cum pot contacta compania de web hosting? Este usor de gasit prin mai multe metode?

 

2 . Orele de functionare

 

Care sunt orele de functionare? Este deschis de luni pana vineri, de la 9.00 la 17.00 sau sunt deschise 24 de ore pe zi , 7 zile pe saptamana? Acest lucru face cu adevarat o mare diferenta mai ales daca ai nevoie de ajutor imediat.

 

3 . Cantitatea de spatiu

 

 

 

Cantitatea de spatiu de web este de asemenea importanta, deoarece daca ai un site mic, nu vei avea nevoie de mult loc. Un site mare s-ar putea sa aiba nevoie de un pic mai mult mai ales daca intentionezi sa adaugi o multime de imagini, clipuri video sau fisiere de sunet.

 

4 . Acces FTP

 

Este necesar sa se aiba acces FTP, in scopul de a avea posibilitatea de a incarca paginile pe site cu usurinta. Acest lucru este deosebit de util pentru dezvoltatorii web, de asemenea.

 

5 . E-mail

 

Compania de web hosting permite de obicei sa configurati un cont de e-mail si numele acestuia.

 

6 . Panoul de control

 

Este bine sa ai acces la propriul control panel, astfel incat sa poti controla adaugarea sau stergerea de parole, conturi de e-mail, etc.

 

Nu sunt alte cerinte mai tehnice decat cele mai sus. Tine cont de ele si o sa gasesti web hosting potrivit.

 

 

web hosting gazduire web