BPP sustine Fundatia Printesa Margareta Romaniei

ONG



 

Prin participarea la acest eveniment tehnic, membrii si studentii ACCA au avut posibilitatea sa isi extinda cunostintele cu privire la ultimele noutati din standardele internationale de raportare financiara si in Codul Fiscal romanesc. In plus, membrii ACCA au acumulat puncte de CPD (dezvoltare profesionala continua). Speakerii evenimentului au venit din partea BPP Professional Education, cu Madalina Ion pe partea de cod fiscal si Cristina Gutu pe partea de IFRS.  

”Suntem deja la a doua colaborare cu Fundatia Printesa Margareta a Romaniei cu ocazia evenimentelor organizate in parteneriat cu ACCA Romania. Sustinem cauza lor de asistenta sociala si suntem increzatori ca fondurile obtinute in urma evenimentului realizat prin colaborare cu ACCA vor fi intrebuintate cu folos pentru comunitatea Sectorului 6 al Capitalei”, a declarat Anca Zinculescu, Marketing Coordinator al BPP Professional Education, Romania.

 

Despre BPP Professional Education Romania:

BPP Professional Education este cel mai mare grup educational din Europa, avand o experienta de peste 30 de ani la nivel global si 12 ani in Romania. BPP Professional Education organizeaza programe de training si publica manuale de studiu pentru mai multe calificari profesionale si cursuri pentru dezvoltare profesionala decat orice alta companie de profil din lume. BPP ofera acum un pachet complet de cursuri la clasa si online pentru calificarile ACCA, CIMA, CFA si ACA din Romania.