Be You Studio ofera siguranta unui job de termen lung si avantaje multiple de la angajare

Studioul de videochat Be You are un anunt de angajare ofertant pentru cele interesate. Datorita reputatiei sale, fiind un nume de reper pe aceasta nisa, pentru ca s-a dovedit a fi un angajator serios, studioul in cauza are parte de atentia celor care se afla in cautarea unui job in domeniu. Activeaza pe piata din capitala, are numeroase premii la activ si continua sa isi mentina standardele – acestea sunt cateva dintre aspectele ce definesc studioul Be You.

Angajare la Be You – conditii

Dupa cum este mentionat si in cadrul paginii oficiale, https://www.beyou-studio.ro, pentru angajare trebuie respectate cateva cerinte minime: cunostinte de operare pc, cunostinte de limba engleza si foarte important de precizat ca persoana interesata sa se incadreze in limitele de 18-35 de ani.

De asemenea, se pune mare accent pe ideea de dorinta, ambitie de a lucra in acest domeniu. Reprezentantii studioului mentioneaza despre independenta financiara, despre posibilitatea fetelor, devenite modele de videochat, de a castiga sumele de bani la care viseaza oricine. Desigur ca pentru asta exista si munca si implicare, insa cert este ca un astfel de job aduce sanse sporite de a realiza castiguri impresionante, chiar si incepatoare in campul muncii fiind.

Avantaje de colaborare cu Be You Studio

Nu este un secret faptul ca sunt numeroase studiouri in toata tara, cu acest profil. Atunci cand se decid sa porneasca pe un astfel de drum fetele trebuie sa tina cont de necesitatea de a avea parte de seriozitate, stabilitate si de profesionalism din parte studioului in cauza. Asadar Be You reprezinta toate aceste repere si ceva mai mult. Pune la dispozitie un job cu program flexibil – munca in ture sau intermediar acestora. Colaborarea este una legala, pe baza de contract, ce se poate incheia oricand la cererea fetei. In plus, poate fi un job stabil de termen lung.

Pe langa toate acestea, studioul Be You pune la dispozitie camere individuale, amenajate modern, cu bun gust, reprezentand lux si confort absolut. Din punct de vedere al beneficiilor financiare si al avantajelor prin care se diferentiaza de alte studiouri Be You ofera:

·        Bonus la angajare si multe altele oferite de-a lungul colaborarii, plus activitati de recreere pentru toata echipa de modele.

·        Comision oferit fetelor intre 50 si 80% din incasarile acestora, in prima luna oferindu-se cel maxim posibil.

·        Venit garantat inca din prima luna. Castigurile pot fi destul de mari, de mii de dolari, insa din prima luna ca incepatoare fiind se poate ajunge cu usurinta la 5000 de lei.

·        Training gratuit, pentru ca o incepatoare sa poata ajunge cu usurinta la statut de profesionista. Nu va conta daca a mai lucrat in domeniu sau in orice alta parte. Trainingul oferit sub marca Be You Studio nu este cel de tip antrenare de marionete, astfel ca se pune mare accent si pe dezvoltarea personala.

·        Plata salariala flexibila. Pentru ca este important si sa se bucure de castiguri fetele pot cere plata banilor intr-o varianta convenabila fiecaruia in parte, fie zilnic, bilunar, saptamanal.

Cele interesate de acest tip de job regasesc toate detaliile de interes in cadrul paginii oficiale.