Adauga anunturile tale gratuit

Trebuie sa va feriti sa dati crezare unui astfel de anunt, deoarece mai mult ca sigur utilizatorul a confundat site-uri de anunturi gratuite de vanzare/cumparare cu site-uri de matrimoniale sau cu o retea sociala.

Daca sunteti in cautarea unui apartament, spre exemplu, trebuie sa intrati pe site-uri imobiliare. Piata serviciilor din imobiliare este destul de bine pusa la punct, deci nu veti avea probleme in a gasi un apartament daca il cautati online. Ca sa fiti sigur de veridicitatea anuntului, verificati daca exista acea strada unde precizeaza anuntul ca apartamentul este disponibil si de asemenea cautati informatii despre persoana care vinde apartamentul.

Daca intrati pe site-uri de imobiliare, mai mult ca sigur anuntul vine de la o agentie imobiliara si nu de la o persoana fizica. Aceasta nu va opreste sa cautati mai multe informatii despre acea agentie. Este chiar mai bine deoarece nu va trebui neaparat sa cautati informatii cu ajutorul unui motor de cautare, ci chiar pe acel site. Spre exemplu, agentia A are spre vanzare si inchiriere 20 imobile. Dar a mai avut si in perioada trecuta. Vedeti ce spun oamenii pe site despre serviciile acelei companii.

Cu toate acestea, nu trebuie sa credeti orbeste in ceea ce se scrie, deoarece pot exista numeroase recenzii pozitive care sa vina chiar din partea angajatilor companiei si de asemenea si recenzii negative, din partea concurentei. Chiar si asa, trebuie sa verificati opiniile despre agentie inainte de a o contacta.

anunturi anunturi gratis anunt gratis anunturi gratuite adauga anunturi