ABD Computer estimeaza o crestere cu 40 de procente a cifrei de afaceri pentru anul 2016

ABD Computer, companie specializata in comercializarea produselor IT de tip refurbished si second hand, estimeaza pentru anul 2016 o crestere a cifrei de afacere cu 40% fata de 2015.



Estimarile ABD Computer se bazeaza pe asteptarile privind mentinerea aceluiasi ritm de crestere de 40% inregistrat in 2015 fata de anul precedent prin largirea stocului si a portofoliului de produse precum si printr­o crestere semnificativa pe segmentul produselor de tip renew, categorie lansata in a doua parte a anului 2015.



ABD Computer a adus un aport important in dezvoltarea pietei second hand de tip garantat prin serviciile de calitate pe care le ofera, a portofoliului foarte bogat de produse, a garantiilor oferite pentru produsele achizitionate si mai ales a experientei placute avute de clientii finali. Din cercetarile realizate de companie, o mare parte din clienti revin pentru o noua achizitie sau recomanda altor persoane produse oferite de ABDComputer. De altfel, baza de clienti ABD Computer a crescut substantial in anul 2015, aducand un plus de peste 50% comenzi fata de anul 2014.



Cresterile constant inregistrate in anii anteriori si asteptate pentru anul in curs se datoreaza intr­o buna masura si largirii constante a portofoliului de produse. In anul 2015, ABD Computer si­a marit stocul de produse disponibile la vanzare cu peste 30%, oferind clientilor posibilitatea de a alege dintr­un numar mai mare de categorii, produse si configuratii.



O zona in care ABDComputer se asteapta la o crestere semnificativa in anii urmatori este cea a produselor de tip renew ce contine produse resigilate de producatori, cu un grad foarte mic de depreciere si cu specificatii competitive pentru nivelul actual al pietei. In categoria de produse reniew pot fi regasite laptopuri, desktopuri sau electrocasnice ale unor producatori importanti si extrem de aproeciati pe piata din Romania. Lansarea categoriei de reniew a fost un raspuns al companiei cererilor specifice venite din partea clientilor in ultima perioada.



Compania isi propune si in viitor o largire al portofoliului de produse si includerea in ofera a unor beneficii tot mai atractive pentru un public tinta tot mai interest de produse de tip second hand.



Cifra de afacere realizata pe 2015 de catre ABD Computers confirma pozitia de furnizor de top pentru produse second hand, renew si refurbished.