A doua editie a Galei „Forbes Lifetime Awards” a celebrat, la Bucuresti, cele mai prestigioase branduri orologere ale lumii

Bucuresti, octombrie 2016: Peste 150 de oameni de afaceri, antreprenori si manageri de top, dar si pasionati de orologerie au participat la cea de-a doua editie a galei Lifetime Awards, care a avut loc pe 6 octombrie 2016, la InterContinentalBucharest, intr-un cadru dedicat excelentei si elegantei.

Revista Lifetime, publicatie bianuala de orologerie de lux, a sarbatorit o noua aparitie prin organizarea galei Lifetime Awards, un eveniment prestigios in cadrul careia au fost premiate brandurile de top din universul orologeriei.

"Revista Lifetime e un proiect tanar, are de-abia doi ani. Doi ani in care am descoperit ca inseamna multa munca, dar si enorm de multa bucurie. Doi ani in care am descoperit ca publicul, desi conectat in permanenta la social media, doreste in continuare continut de calitate. Asa se face ca, pentru prima oara, un titlu romanesc va ajunge in Italia, Franta, Germania si Austria - revista Lifetime va avea mai multe editii internationale incepand din acest an. Lifetime este, deci, un produs tanar. De fapt, este o idee de vreo 15 ani, de cand am inceput sa scriu despre ceasuri si am inceput sa imi doresc sa avem si noi, in Romania, o publicatie cel putin la fel de interesanta si spectaculoasa ca cele din pietele foarte dezvoltate.” a declarat Raluca Michailov, director general al BP Publishing si directorul editorial al revistei Lifetime.

Juriul revistei Lifetime a premiat cele mai frumoase, mai spectaculoase, mai complexe si mai interesante branduri si modele de ceasuri,pe baza unei analize si unei experiente fara egal.

Premiul „Best Young Brand” a fost acordat marcii Frederique Constant care a reusit sa ocupe o pozitie solida in industria orologera elvetiana, cu o productie anuala de peste 120.000 de ceasuri si o prezenta activa in peste 100 de tari. Premiul a fost ridicat de domnul Daan van der Bruggen, Regional Sales Manager EU/EEU Frédérique Constant.

Premiul „Best New Collection” a fost castigat de catre Drive de Cartier,  colectia Cartier prezentata la Salonul de la Geneva din acest an. In timp ce modelele au toate caracteristicile pe care le asteptam de la un ceas Cartier, exista elemente aparte care transforma Drive de Cartier intr-un ceas emblematic dupa o reteta deosebit de eleganta. Acest premiu a fost ridicat de catre domnul Martin Schmidt, Sales Manager Cartier.

Premiul „Best New Classic” a fost acordat marcii Vacheron Constantin, un brand care nu mai are nevoie de nicio prezentare si care reuseste performanta inegalabila de a produce doar capodopere. Afirmatia este valabila atat in ceea ce priveste ceasurile elegante, pretioase, manufacturate, cat si noua sa lansare din acest an, un ceas sport, dar, evident, tot o capodopera: Overseas. Premiul a fost ridicat de catre domnisoara Sarah Schroder, PR Manager.

Premiul Best Sports Watch” a fost acordat companiei Breitling, traditia pentru instrumente de zbor pornind inca de la inceputurile marcii, iar, din 1952, Navitimer a devenit prima recomandare in randul pilotilor. Noua editie limitata Navitimer GMT Aurora Blue, dand nastere unui ceas cu adevarat deosebit pentru cei mai infocati calatori. Premiul a fost ridicat de catre domnul Markus Scharinger, Sales Director.

Premiul „New Icon” a fost acordat pentru un model de ceas care, in timp record de la lansare, a devenit deja o emblema pentru peisajul orologer, datorita designului extraordinar de intuitiv si atractiv, dar si datorita tuturor codurilor de calitate implementate de catre Piaget de multa vreme - Piaget Polo S. Premiul a fost ridicat de catre domnul Michael Klefoth, General Manager Northern Europe.

Premiul „Lifetime Icon Award” a fost acordat modelului Jaeger LeCoultre Reverso, cu un mecanism brevetat pe care nimeni nu l-a mai putut reproduce pana astazi si care anul acesta a implinit venerabila varsta de 85 de ani. Premiul a fost ridicat de catre domnul Roman Mayer, Brand Manager.

Premiul „Best Dress Watch” a fost acordat modelului Vacheron Constantin–Patrimonyde. Cand istoria ta incepe acum 260 de ani, stii cum sa faci un ceas elegant cu doar o carcasa rotunda si cateva detalii, iar la final sa obtii un produs extraordinar. Premiul a fost ridicat de catre doamna Susanne Rolf, Sales Manager Vacheron Constantin.

Premiul „Best Ladies Watch” a revenit editiei aniversare din acest an Happy Diamonds de la Chopard, o legenda care s-a nascut in urma cu 40 de ani, cu diamante care zburdau vesele pe cadran, eliberate de constrangerea oricarei monturi. Premiul a fost ridicat de catre domnul Thomas F. Koblmüller, Managing Director Chopard.

Premiul Innovation Award” a fost acordat modelului Rolex Oyster Perpetual Chronograph Daytona Cerachrom. Premiul a fost ridicat de catre domnul Stelios Constantinou, General Manager Chronolink, unic importator Rolex in Romania.

Premiul special „Lifetime Masterpiece”, a revenit modelului Seiko Credor FUGAKU Tourbillon, un ceas unic in peisajul orologer mondial, care confirma, daca mai era nevoie, valoarea si expertiza manufacturii japoneze. Premiul a fost ridicat de catre domnul Patricio Testart, Marketing & Sales Manager Export.

Premiul Best Complicated Watch” a fost acordat modelului Reverso Tribute Gyrotourbillon, o capodopera de la Jaeger LeCoultre, poveste ce urmeaza a fi produsa in doar 75 de piese. Premiul a fost ridicat de catre domnul Roman Mayer, BrandManager.

Premiul special „Lifetime Collectible Watch” a fost acordat brandului Rolex, una dintre cele mai colectionate marci de ceasuri din lume. Premiul a fost ridicat de catre domnul Stelios Constantinou, General Manager Chronolink, unic importator Rolex in Romania.

Premiul „BestLuxury Watch” a fost revenit modelului Hublot Big Bang Unico Sapphire All Black, noile modele fiind acum disponibile si in carcase transparente din cristal safir sau fumurii. Premiul a fost ridicat de catre domnul Dragos Nicolae, director executiv Chronotime, unic importator Hublot in Romania.

Premiul „Lifetime Achievement Award” a fost acordat domnului Karl-Friedrich Scheufele, pentru excelenta, armonia si elanul creator pe care a reusit sa le instaureze in cadrul companiei Chopard detinuta de catre familia Scheufele–Chopard. Premiul a fost ridicat de catre domnul Thomas F. Koblmüller,  Managing Director Chopard.

Premiul Best Communicator” a fost acordat domnisoarei Sarah Schröder, PR Manager pentru venerabilul si actualul brand Vacheron Constantin.

Premiul Best Expansion Drive” a fost acordat companiei  B&BCollection, jucator de pe piata romaneasca, care s-a impus prin doua evenimente de la cele doua extreme ale spectrului: deschiderea magazinului monobrand Fossil, o lectie despre cum se construieste universul unui brand pentru a atrage chiar si neofiti sau neinteresati. Si inaugurarea boutique-ului Chopard - un succes care nu mai are nevoie de nicio prezentare. De asemenea, compania a ajuns la 12 puncte Swarovski. Premiul a fost ridicat de catre catre doamna Marinela Neacsu, Director de Marketing B&B Collection.

Premiul Watch of the Year” a fost acordat de catre doamna Eugenia Nisip, din partea companiei BMW Romania, pentru un ceas exceptional, creat de un brand exceptional - Panerai Luminor 1950 Equation of Time 8 Days GMT. Premiul a fost ridicat de catre Michaela Maehr, PR manager, si de Laurentiu Girjoaba, Sales Director Helvetia Luxury Watches, unic importator Panerai in Romania.

Gala Lifetime Awards a fost realizata cu sprijinul partenerilor BMW Romania, B&B Collection, Cellini, Galt – orologerie elvetiana, Helvetia Luxury Watches, Nespresso si iStyle Professional.

Parteneri de suport: Grace Couture, Azzay, HollandFlower, Galeria de arta Senso, Biroul de traduceri Champollion si Brigada de Voluntari.

Momentele artistice au fost asigurate de catre doamna Mariana Pachis si Noni Borsan.

 

Despre Forbes Romania:

S-au implinit deja patru ani de cand licenta Forbes in Romania a fost preluata de catre compania BP Publishing.

Universul Forbes cuprinde acum, la patru ani de la relansare, o revista bilunara (Forbes Romania), o revista lunara de lifestyle (ForbesLife), o revista trimestriala de lux si atitudine (Up by Forbes), o revista semestriala de orologerie (Lifetime), precum si binecunoscutele proiecte anuale Forbes Kids sau Forbes 500 Miliardari.

In ultimii patru ani, Forbes Romania a lansat serii de evenimente si proiecte speciale, inovatoare, precum Forbes 30 sub 30 sau Cool Brands, dar si evenimente cu anvergura regionala, precum Forbes CEE Forum sau South East Europe Growth Summit.

Nu intamplator Romania este acum cea mai dinamica franciza a Forbes din lume, fiind in mod constant o sursa de idei pentru colegii din intreaga retea.

forbes gala eveniment orologie oameni de afaceri antreprenori manageri lifetime