5 Servicii SEO capitale pentru optimizarea siteului tau

Un site are nevoie de optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO sau Search Engine Optimization) daca vrea sa fie competitiv si cea mai buna solutie este un specialist, care ofera servicii SEO de calitate profesionala.



Acest lucru este cu atat mai important cand este vorba de business - website-ul unei companii, al unui magazin online a unei afaceri, oricare ar fi ea, trebuie sa fie cat mai bine optimizat SEO ca sa fie in fata concurentei si a clientilor - ultimul aspect fiind cel mai important, pana la urma si motivul principal pentru care cineva s-a hotarat sa isi faca un site.





Mai jos sunt 5 elemente foarte importante ale oricarei campanii de optimizare pentru motoarele de cautare si care trebuie sa se regaseasca in serviciile SEO oferite de agentia sau expertul, care se va ocupa de optimizarea si promovarea site-ului tau:





1. Analiza cuvintelor cheie





Construirea de la 0 sau optimizarea SEO a unui site deja realizat incepe cu analiza cuvintelor cheie. Dar ce sunt cuvintele cheie, pana la urma? Sunt acele cuvinte pe care fiecare dintre noi le introducem in campul de cautare de pe pagina Google, atunci cand vrem sa aflam ceva.





Asadar, trebuie sa te gandesti care sunt acele cuvinte cheie pe care clientii le vor scrie in campul Google ca sa gaseasca afacerea ta. Alegerea cuvintelor cheie se face in functie de:





* relevanta pe care o au pentru afacerea tea - trebuie sa reflecte cat mai fidel specificul site-ului tau


* numarul de vizitatori pe care il pot aduce pe site-ul tau - cat de cautate sunt


* concurenta - cate site-uri sunt optimizate pentru ele. Cu ele va trebui sa concurezi pentru pozitiile din paginile cu rezultate afisate de Google





2. Conceperea unui site relevant pentru cuvintele cheie tintite





Dupa ce ne-am decis asupra cuvintelor cheie - relevante siteului, care pot aduce un numar decent de vizitatori si au o concurenta cat mai mica - este momentul sa realizam un site optimizat. Trebuie sa avem grija ca fiecare pagina - homepage, paginile de categorii, de articole, chiar si "Despre noi" - sa aiba o tangenta cat mai mare cu aceste cuvinte cheie centrale. Apoi, trebuie gasite cuvintele cheie secundare, dar complementare celor principale, pentru paginile de categorii, articole etc. Este o etapa foarte importanta, iar cine ofera servicii SEO stie foarte bine acest lucru.





3. Realizarea unui blog





Un blog este un element esential pentru SEO. Din nou, este vorba de cuvintele cheie - blogul este locul ideal unde poti publica un articol de buna calitate, optimizat pentru cuvintele cheie tintite. Pe de alta parte, un blog este un instrument minunat ca sa iti educi clientii, sa ii tii la curent cu ultimele produse, servicii, dar si sa arati ca esti o autoritate in domeniu, un profesionist, care isi cunoaste foarte bine zona in care activeaza. Asadar, realizarea si intretinerea unui blog ar trebui sa se regaseasca in oferta de servicii SEO a specialistului cu care intentionezi sa colaborezi.



http://www.business24.ro