5 ani de viaRomania

Lansat initial ca un portal turistic ce cuprindea hoteluri, pensiuni, vile si obiective turistice din Romania, viaRomania.eu a cunoscut cea mai importanta schimbare la doi ani de la lansare, in 2009 fiind infiintata Agentia de Turism Itineris Online.  Un an mai tarziu, pentru a evita confuziile, agentia si-a schimbat numele si a devenit VIAROMANIA - Agentie de Turism Touroperatoare.

Odata cu licentierea propriei agentii de turism, portalul viaRomania.eu si-a imbogatit si diversificat continutul, pe site aparand sute de hoteluri si sejururi la hoteluri din Romania dar si extern, pe cele mai populare destinatii preferate de turistii romani: Bulgaria, Grecia, Turcia, Spania, etc.

Portofoliul de oferte a fost diversificat treptat prin includerea de noi destinatii de vacanta dar si prin oferirea de noi produse turistice cum ar fi circuitele, asigurarile medicale de calatorie sau biletele de avion. Agentia de turism VIAROMANIA a inceput treptat sa isi faca loc printre numele ”consacrate” de pe piata turistica romaneasca prin atitudinea profesionista si modul de lucru facil si rapid, majoritatea turistilor care au aplelat la serviciile noastre devenind clienti fideli.

Agentia VIAROMANIA opereaza preponderent online, peste 98% dintre serviciile turistice fiind comercializate prin acest canal. In momentul de fata pe viaRomania.eu sunt afisate peste 8,000 de unitati turistice (hoteluri, pensiuni, vile sau apartamente in regim hotelier), in jur de 7,900 de review-uri de la turisti si peste 2,200 de oferte de sejururi la hoteluri din Romania sau extern iar pagina de Facebook a agentiei numara peste 8,700 de fani.

Va multumim tuturor!  

agentie de turism viaromania