12 luni gratuite si solutii business pentru IMM-uri de la Banca Transilvania

Pana la 31 martie beneficiezi de o oferta speciala pentru afacerea ta. Oferta Totul pentru IMM  de la Banca Transilvania iti ofera 12 luni gratuite la principalele operatiuni bancare: deschidere de cont curent in lei, administrare lunara de cont curent, Internet Banking BT24 si Mobile Banking mBT24. In plus, lunar, primele 10 plati in lei prin BT24, mBT24 sau incasari in lei prin OP (interbancare sau intrabancare).



Banca Transilvania iti sustine afacerea printr-o oferta construita in jurul nevoilor tale. Vino la Banca Transilvania pana pe 31 martie si poti beneficia de o multime de avantaje care iti vor optimiza costurile. Iar daca vrei si mai mult, poti recomanda oferta altor 3 afaceri care inca nu au cont la Banca Transilvania si primesti in plus 12 luni gratuite daca si firmele respective aleg sa profite de oferta pana la finalul campaniei. In total poti beneficia de 24 de luni gratuite, suficient timp incat sa iti cresti afacerea asa cum iti imaginezi.



O afacere solida are si un partener bancar de incredere care ofera cele mai bune servicii rapid si avantajos. Banca Transilvania te sustine si prin carduri business dedicate. Poti alege un card MasterCard Business daca trebuie sa calatoresti frecvent, un Visa Business Electron convenabil pentru tranzactiile de zi cu zi, un Visa Business Debit prin care sa-ti gestionezi banii intr-un mod eficient si sigur sau un card Visa Business credit embosat si cu utilizare internationala.



Gestioneaza mai bine cheltuielile companiei folosindu-te de instrumentele utile si practice oferite de Banca Transilvania. Ai Internet Banking si Mobile Banking pentru a putea realiza tranzactii oricand doresti si de oriunde sau pentru a monitoriza veniturile in timp real, toate comisioanele sunt transparente, astfel incat stii intotdeauna la ce sa te astepti,  iar prin oferta curenta costurile tale bancare pot fi chiar zero.



Indiferent de activitatea IMM-ului tau, poti oricand sa iti optimizezi activitatea incercand serviciile unei noi banci. Intra pe www.totulpentruimm.ro pentru mai multe detalii despre oferta si pentru a vedea ce servicii ti se potrivesc.



Powered by SEO monitor