Music Domination- Showcase your events online

Music Domination se adreseaza in primul rand pasionatilor de muzica electronica de calitate ce isi pot impartasi acum experientele cu alti fani in mod direct.  Acestia pot gasi usor informatii despre petrecerile viitoare, dj-ii preferati, stiri, asculta posturi de radio on-line si impartasi videoclipurile si muzica preferata.


Fanii sunt incurajati sa  povesteasca despre locurile si petrecerile frecventate, de a-si posta singuri posterele petrecerilor viitoare fara nici un fel de protocol sau efort suplimentar, creandu-si astfel propria party agenda. Music Domination se adreseaza si promoterilor care au aici posibilitatea de  a-si promova evenimentele fara nici un fel de efort birocratic si de a primi feedback din partea publicului in timp real.


Orice idee noua, concept de petrecere, mix sau sugestii de orice fel sunt binevenite  intrucat comunitatea creste prin membrii acesteia.


Music Domination nu este un simplu site web, este un loc pentru prieteni ce vibreaza odata  cu noi si in acelasi timp o indispensabila unealta pentru cei ce lucreaza in PR. O comunitate non-conformista, diversificata, inovatoare intr-un mediu degajat si prietenos.

Party Music Poster