evoMAG a aflat ce gadgeturi isi doresc romanii

Preferintele romanilor pentru echipamente electronice si electrocasnice ies cel mai mult la iveala in preajma sezonului de reduceri. Un sondaj recent realizat de iVOX la solicitareaevoMAG arata in ce fel au evoluat dorintele si tendintele de cumparare ale romanilor.
Conform sondajului 10,4% dintre respondenti au afirmat ca doresc sa achizitioneze in perioada imediat urmatoare o tableta in comparatie cu 10,5% care doresc sa isi achizitioneze un laptop nou. Oferta de tablete este acum mai diversificata ca niciodata. Oricine poate cumpara o tableta Apple sau o tableta E-BODA pentru doar cateva sute de lei, mai ales in perioada reducerilor, cand se anunta discount-uri de pana la 70%.
Cei mai multi respondenti au afirmat ca doresc sa achizitioneze in primul rand un smartphone. Mai exact 16% dintre romani, in comparatie cu doar 8,8% care vor un televizor mai bun sau 12,5% care doresc sa investeasca in electrocasnice mici in urmatoarea perioada. Aproape 60% din respondenti au venituri intre 1000 si 2000 de lei. Majoritatea celor care au raspuns vor achizitiona aceste gadgeturi pentru uz propriu, dar, avand in vedere apropierea Craciunului, ne putem astepta ca goana dupa cadouri sa inceapa ceva mai devreme.
evoMAG isi va adapta strategia de reduceri de Black Friday, dar si oferta de electronice si electrocasnice pentru a putea veni in intampinarea dorintelor clientilor sai. evoMAG comercializeaza cele mai noi modele de smartphone-uri si tablete de pe piata la unele din cele mai bune preturi din Romania. In afara de preturi foarte bune, clientii vor gasi si servicii de exceptie, tot ce e mai nou in matrie de tehnologie, vor beneficia de livrare rapida si pot sa apeleze la consultanti care vor oferi sfaturi in legatura cu produsele comercializate.
evoMAG va continua seria de mega reduceri din aceasta luna si va suplimenta stocurile de produse electronice, tablete, laptopuri si smartphone-uri. Noi modele sunt asteptate in curand in oferta magazinului online. Pentru a beneficia de reducerile din aceasta perioada intra chiar de astazi pe www.evomag.ro.
Powered by SEO monitor