Cu o investitie initiala de peste 3 milioane de euro ECOBAT ENERGY devine distribuitor oficial DEYE in Romania

ECOBAT ENERGY deschide drumul către viitorul energetic sustenabil ca distribuitor oficial DEYE în România

05 aprilie 2024, Hotel CARO, Bucuresti

 

ECOBAT ENERGY are plăcerea de a anunța că va fi DISTRIBUITOR OFICIAL DEYE în România si SUPORT AFTER-SALES, consolidându-și astfel angajamentul ferm pentru dezvoltarea și promovarea soluțiilor energetice durabile în țară. Cu un aganjament financiar de peste 3 milioane de euro până la acest moment, considerăm că această colaborare reprezintă o etapă semnificativă în eforturile noastre de a oferi partenerilor noștri acces la tehnologii de vârf în domeniul fotovoltaic.

 

Evenimentul de lansare va avea loc vineri 5 aprilie, începând cu orele 10.00 la Hotel CARO din București și va aduce împreună instalatori și revânzători din industria fotovoltaică, oferindu-le oportunitatea de a descoperi inovațiile pe care le aduce această colaborare și de a se conecta cu experți de frunte din domeniu.

 

În cadrul evenimentul urmează să fie prezenți reprezentați ai DEYE, prin Allen DongSales Director, Kai Gu – Sales Manager și Nero Liu – Sales Manager alături de o echipă de tehnicieni.

Echipele de tehnicieni DEYE & Ecobat Energy vor răspunde întrebărilor de ordin tehnic adresate de instalatorii prezenți la eveniment.

 

DEYE este unul dintre liderii mondiali în producția și dezvoltarea echipamentelor fotovoltaice de înaltă performanță, oferind soluții inovatoare și fiabile pentru o gamă largă de aplicații. Prin asocierea cu DEYE, ECOBAT ENERGY își propune să aducă în România tehnologii de ultimă generație în domeniul energiei solare, susținând astfel tranziția către o economie verde și reducerea amprentei de carbon.

 

"Acest parteneriat reprezintă o oportunitate extraordinară pentru ECOBAT ENERGY de a consolida poziția noastră în industria energiilor regenerabile din România și de a ne extinde oferta de echipamente și servicii, oferind suport local tuturor instalatorilor. Suntem încântați să fim reprezentanții DEYE în România. Vom aveam în stoc toată gama de invertoare DEYE iar printre echipamentele fast moving, având în vedere cerera pe care o anticipăm, în depozitul nostru din Crevedia, se vor găsi întodeauna modelele de invertoare DEYE: 6 kW monofazat, 8 kW monofazat, 10 kW trifazat, 12 kW trifazat si evident acumulatori. Suntem convinși că împreună vom aduce inovație și excelență în domeniul energiei solare în întreaga țară.", a declarat Theodoros Ioannidis, Director General al grupului ECOBAT.

 

Daniel NICA – Director General Ecobat Energy: “A început implementarea programului “Casa Verde Fotovoltaice”, astfel că parteneriatul cu DEYE o mutare strategică importantă atât pentru noi, Ecobat Energy cât și pentru piața fotovoltaică din România. Invertoarele DEYE fiind agreeate pentru instalarea prin programul guvernamental, atât partenerii noștri cât și beneficiarii finali pot profita acum de stocuri permanenente cu livrare imediată, aici, acasă, în România, nefiind nevoiți să mai aștepte 3-7 zile pentru o livrare din afara țării. Parteneriatul cu DEYE aduce și o garanție standard de 10 ani, pe teritoriul României, pentru toate echipamentele DEYE (invertoare sau acumulatori). La toate cele de mai sus adăugăm suport tehnic dedicate pentru instalatori și service autorizat.”

 

Evenimentul de lansare va include prezentări interactive, sesiuni de întrebări și răspunsuri și demonstrații practice ale produselor și soluțiilor DEYE, oferind participanților o perspectivă amplă asupra beneficiilor și posibilităților oferite de această colaborare.

Evenimentul se adresează exclusiv instalatorilor și revânzătorilor din domeniul fotovoltaic, locurile fiind limitate.

Pentru mai multe informații despre eveniment și despre cum puteți deveni parte din această inițiativă entuziasmantă, vă invităm să ne contactați la office@ecobatenergy.ro sau telefonic la 0786.913.321.

 

Despre ECOBAT ENERGY:

ECOBAT ENERGY este unul dintre cei mai importanți importatori de echipamente fotovoltaice din România, specializat în furnizarea de produse și servicii de calitate superioară în domeniul energiei solare și al eficienței energetice. Cu o echipă de experți dedicată și un portofoliu variat de soluții inovatoare, ECOBAT ENERGY se angajează să ofere partenerilor săi soluții personalizate și sustenabile pentru proiectele lor fotovoltaice.

 

Despre DEYE:

DEYE este unul dintre liderii globali în producția și dezvoltarea echipamentelor fotovoltaice (invertoare, soluții de stocare pentru aplicații rezidențiale & industriale) de înaltă performanță, oferind soluții inovatoare și fiabile pentru o gamă largă de aplicații, de la sisteme rezidențiale la proiecte comerciale și industriale. Cu o experiență vastă în domeniu și un angajament pentru excelență, DEYE este recunoscut pentru calitatea și fiabilitatea produselor sale, susținând tranziția globală către energie verde și sustenabilă.

 

Pentru întrebări de presă și interviuri, vă rugăm să contactați:
Daniel NICA
ECOBAT ENERGY
0728949592
d.nica@ecobatenergy.ro

investitii energie evenergie verde fotovoltaice deye ecobatenergy eveniment