Oferte speciale si promotii zilnice pe Store.IrinaReisler.ro

In vederea fidelizarii clientilor sai si nu numai, magazinul de cosmetice Store by Irina Reisler te intampina cu promotii zilnice. In decursul a 24 de ore poti achizitiona cosmeticele dorite la preturi discount. 

Promotiile de astazi disponibile pe Store.IrinaReisler.ro

1. Promotia Post Quam

Doar astazi, in magazinul Store by Irina Reisler poti achizitiona produsele cosmetice Post Quam cu 30% reducere. Tratamente anticelulitice, geluri si creme anticelulitice, cosmetice pentru ingrijirea tenului, tratamente profesionale antivergeturi, etc. In cadrul paginii http://store.irinareisler.ro/promo-promotia-zilei-post-quam---valabila-24-de-ore-9.html vei gasi toate produsele la reducere. Preturile afisate sunt preturile cu discount. Promotia este valabila in intervalul 12.09 - 13.09.2013!

2. Promotia Alissi Bronte

Doar astazi poti achizitiona produse Alissi Bronte cu 20% mai ieftine. Pagina dedicata acestei promotii (http://store.irinareisler.ro/promo-promotia-zilei-alissi-bronte---valabila-24-de-ore-11.html) iti sta la dispozitie pentru a afla care sunt produsele cosmetice la promotie. Preturile afisate sunt preturile cu discount Promotia este valabila in intervalul 12.09-13.09.2013!

Te asteptam online pentru a te bucura de cele mai mici preturi pentru o gama variata de cosmetice profesionale. Descopera ofertele noastre speciale ce-ti sunt puse la dispozitie zi de zi!

 

magazin cosmetice cosmetice profesionale reduceri cosmetice oferte cosmetice cosmetice online