Util Deco are stand la Tinimtex

ONG



Manifestarea expozitionala este organizata de Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta in parteneriat cu Consiliul Judetean, si este un eveniment de referinta pentru cei ce lucreaza in domeniu, fiind totodata foarte apreciat de publicul larg.

„Invitatia pe care am primit-o de a expune si produsele realizate in atelierele unitatii protejate Util Deco la TINIMTEX- cel mai mare eveniment national dedicat producatorilor interni de imbracaminte si incaltaminte - este pentru noi o oportunitate pe care o apreciem foarte mult si pentru care multumim organizatorilor targului. 

Consideram aceasta invitatie din partea mediului business ca un act de responsabilitate sociala, dat fiind ca astfel este sprijinit Util Deco, angajator pentru 30 de persoane cu dizabilitati” – a declarat d-na Angela Achitei, director general Util Deco.

Mentionam ca unitatea protejata autorizata Util Deco, care are ateliere in Iasi, Constanta si Mures, si care realizeaza produse si servicii in domeniile croitorie, confectionare lumanari, legatorie manuala si arhivare, pictura si arta decorativa este sustinuta si dezvoltata de Fundatia „Alaturi de Voi” Romania ca raspuns la nevoia de incluziune a persoanelor cu dizabilitati.

Oferta de iarna a unitatii protejate autorizate Util Deco poate fi vizualizata pe www.utildeco.ro, site pe care puteti lansa si comenzi pentru produsele si serviciile noastre.

Detalii despre participarea la TINIMTEX va poate oferi d-na Mirela Ivan, director Util Deco Constanta (e.mail: office.ct@utildeco.ro sau tel. 0757/ 110 251).

targ util deco fete de masa business unitate protejata