Usureaza-ti munca prin utilizarea unui motoferastrau si a frezelor pentru zapada

Timpul petrecut avand grija de recolta si gradina ta poate fi mai scurt si poti avea rezultate mult mai bune daca folosesti un atomizor sau un motocultor, dar acum in pragul anotimpului rece trebuie sa te gandesti la cum sa-ti usurezi munca cu echipamente precum un motoferastru, freze de zapada dar si alte echipamente comercializate de compania O-mac.

O-mac este cel mai important furnizor de produse pentru micro agricultura si ofera o alternativa pentru produsele deja existente prin calitate superioara si pret foarte avantajos. O-mac ofera celor interesati si consiliere pentru alegerea utilajului potrivit, astfel incat sa duca la imbunatatirea lucrarilor efectuate, diminuarea efortului fizic si cresterea standardului de calitate.

Compania comercializeaza utilaje pentru micro agricultura care si-au dovedit eficienta in timp, precum motocultoare, freze de zapada, motoferestraie, atomizoare folosite pentru dezinfectarea si tratamentul recoltelor si plantatiilor, masini de gazon sau motopompe de apa. O-mac ofera si o gama de tractoare agricole si rutiere pentru micro ferme, comercializand peste 1700 de unitati pana astazi.

Oferta O-mac este potrivita celor ce au la dispozitie suprafete de teren pe care doresc sa le valorifice prin dezvoltarea de microferme, indiferent de zona sau de profilul agricol: fanete, suprafete cultivate, microferme animale printr-o gama completa de utilaje, accesorii si consumabile.

Compania O-mac functioneaza inca din 2004 oferind echipamente Stiga, Alpina, Castelgarden, Castor, SEP, Loncin, Blount, Apollo sau Kasei, dar si alte marci. Produsele sunt comercializate printr-o retea de 180 de distribuitori si sapte reprezentante proprii in Pitesti, Deva, Alba-Iulia, Drobeta Turnu-Severin, Targu Jiu, Satu Mare si Craiova. Serviciile si produsele companiei sunt caracterizate printr-un raport calitate-pret excelent. O-mac ofera si servicii de service si garantie cumparatorilor precum si sfaturi specializate.

Produsele de pe site-ul O-mac sunt in majoritatea lor disponibile pe stoc si pot fi livrate rapid in orice colt al tarii. Micii agricultori, dar si asociatiile, constata avantajele folosirii echipamentelor de calitate pentru micro agricultura. Produsele de intretinere si infrumusetare a spatiilor verzi sunt mult mai usor de folosit, reduc considerabil timpul de lucru si duc la rezultate mult mai bune, recolte mai bogate si un aspect imbunatatit al gradinilor, livezilor si pepinierelor in care se folosesc.

In orice judet ai locui vei gasi un reprezentant sau un distribuitor O-mac care iti poate recomanda unul din echipamentele de micro agricultura care iti pot face viata mai usoara si aduce mai mult profit. O-mac iti ofera calitatea la cel mai bun pret si siguranta unui parteneriat solid pe termen lung.

Powered by SEO monitor