Top 5 Cele Mai Bune Restaurante Sibiu

Top 5 Cele Mai Bune Restaurante Sibiu



 Unul dintre orasele din Romania,cu un debit foarte mare de turisti este orasul Sibiu.Acesta este situat in centrul tarii,la poalele muntilor Fagaras.Datorita influentelor sasesti cu privire la arhitectura cladirilor,traditiile si cultura pe care acesta le detine,orasul prezinta un mare interes turistic. Este unul dintre orasele in care la nivel national,are un numar foarte mare al investitiilor straine.

Chiar daca orasul Sibiu este un oras cu un mare prestigiu,veti vedea ca  pentru a va relaxa si a lua masa la un restaurant bun,mancarea si serviciile oferite de catre acesta pot fi surprinzator de ieftine si de foarte buna calitate.
Datorita fluxului mare de turisti straini care viziteaza zona si datorita investitiilor germane,in zona s-a inchegat o retea turistica bine dezvoltata,cu o multime de restaurante  Sibiu si pensiuni.

In anul 2007 ,Sibiul a primit alaturi de Luxemburg,statutul de capitala europeana,acest lucru aducand un mare renume orasului.

Asadar, pentru cei care vor sa viziteze zona Sibiului,am realizat un clasament a celor 5 cele mai bune restaurante din localitate. Aceste 5 restaurante sunt cele mai recomandate din zona pentru persoanele care au asteptari iar suma de bani pe care o cheltuiesc e foarte rezonabila.
Astfel, clasamentul recomandarilor, adica top 5 cele mai bune restaurante din Sibiu este urmatorul:


1.”Restaurantul Rubin” este situat intre Paracul Subarini si Padurea Dumbrava,in directia statiunii Paltinis,la iesire din Sibiu.Pe Calea Dumbravii,spre ditrectia Paltinis este cel mai usor mod de a gasi pensiunea si restaurantul Rubin.Virati la dreapta inainte de Cimitirul Municipal pe strada Dinicu Golescu sau virati la dreapta in dreptul Cimitirului Municipal pe strada Nicolae Filimon,deoarece ambele strazi duc inspre Piata Crisan.

2.Restaurantul “Bolta Rece”,a fost deschis in anul 2003,expre pentru iubitorii bucatariei italienesti,având un spatiu de servire interior,impreuna cu o terasa superba.Restaurantul va ofera servicii de calitatea,având o locatie perfecta pentru orice eveniment fie el nunta,botez sau petreceri iar terasa este special amenajata pentru momentele speciale din viata dumneavoastra.Restaurantul “Bolta Rece” este foarte atent cu clientii sai,printr-o servire fara cusur,meniul bogat in mancaruri pentru orice gust si bunul simt al personalului.

3 Restaurantul “Bliss” vă urează ”Bun venit!” si “Pofta buna” întrunul dintre cele mai rafinate si primitoare restaurante din Sibiu.Va invitam sa va bucurati si sa savurati din delicioasele noastre mancaruri,bauturi dintre cele mai extravagante,într-o ambianta linistita si placuta. Noul restaurant Sibiu îmbină traditia cu un modern elegant si cu servicii de inalta calitatea pe care acesta le ofera clientilor.  Aici se organizeaza cele mai frumoase evenimente Sibiu: nunti, botezuri, evenimente corparate, etc.


4.La Restaurantul “Sfera” gasiti tot ce va pofteste inima.Daca cautati un loc departe de agitatia orasului pentru a savura momente placute alaturi de prietenii dumenavoastra sau alatauri de familie,o cina romantica cu persoana iubita sau chiar o masa de afaceri,Restaurantul “Sfera” este locul ideal.Meniul fiind ales atat din bucataraia roamaneasca cat si din cea interantioanala.Serile de karaoke,serile dansante si concertele live va vor incanta in mod placut.

5.Restaurantaul “Ileana” este situat in Piata teatrului avand o pozitionare foarte buna si o istorie aparte.Este un restaurant plin de traditia straveche a Marginimii Sibiului si in special a Poienii Sibiului.Aici te poti bucura de mancaruri traditionale,incepand de la mamaliguta cu branza si samantana pana la cele mai pretentioase preparate.
 
Preferatul nostru fiind Restaurantul “Bliss” care este situat in cartierul Neppendorf,pe Calea Turnisorului 116,in partea de vest a orasului Sibiu,având alaturi de el si pensiunea “Belascu”,pentru mai multe informatii va rugam sa vizitati siteurile www.restaurantbliss.ro si www.pensiunisibiu.com  in partea de vest a orasului Sibiu, in cartierul Neppendorf (Turnisor),pe Calea Turnisorului 116.

restaurante sibiu evenimente sibiu