Tipografie Romania propune materiale de promovare mai ieftine in luna august

 

Brasov, 05.05.2010: TipografieRomania.ro, magazin online ce executa produse de tipografie, anunta noi reduceri si promotii in luna august. Se ofera 15% reducere la comandarea de flyere 1/3 A4 si 100 de carti de vizita bonus la comandarea a 100 de mape de prezentare. Aceasta decizie vine in sprijinul companiilor ce doresc o promovare eficienta, la un pret mai mic.

 

 “Intelegem cat de greu este pentru o companie sa investeasca in marketing si in promovare in aceasta perioada economica dificila. De aceea dorim sa venim in sprijinul firmelor prin acordarea de reduceri si bonusuri la comenzile efectuate.”, declara Directorul General al companiei Apple Media, domnul Cosmin Fiscutean.

 

Apple Media, prin magazinul online TipografieRomania.ro, executa produse de tipografie in tiraje mici si medii la calitate superioara si la preturi competitive, cu livrare rapida pe tot teritoriul Romaniei. Produsele variaza de la carti de vizita , fluturasi, pliante si mape de prezentare, pana la foi cu antet, afise, calendare , felicitari si carti postale. Pentru mai multe informatii vizitati www.tipografieromania.ro.

 

 

promotii flyere carti de vizita mape de prezentare tipografie