TeamVisionStudio.ro - un studio de videochat pentru partea masculina, din Bucuresti

Studiourile de videochat sunt in mare parte adresate fetelor si femeilor, persoanele de sex masculin fiind de multe ori excluse din aceasta industrie.

 

Pentru a veni in intampinarea baietilor care vor sa practice aceasta meserie, acum exista posibilitatea de a deveni model intr-un studio de videochat pentru baieti in Bucuresti.

 

Munca in domeniul videochatului este una tot mai practicata, avantajele fiind multiple, fie ca ne referim la partea financiara sau la experienta unui mediu de lucru inedit.

 

Beneficiile colaborarii cu TeamVisionStudio.ro

 

TeamVisionStudio.ro este un studio de videochat caracterizat de seriozitate si profesionalism si care face tot posibilul sa isi motiveze echipa. In cadrul acestui studio, modelele vor avea posibilitatea de a isi pune in valoare calitatile masculine si de a urma o cariera de succes in domeniul videochatului.

 

Beneficiile punctuale de care te poti bucura prin obtinerea unui loc de munca in cadrul TeamVisionStudio.ro sunt urmatoarele:

 

-        Un cadru de munca legal, activitatea ta fiind asigurata printr-un contract de colaborare.

 

-        Confidentialitate si discretie, astfel incat sa te bucuri de toata intimitatea de care ai nevoie. Clientii sunt doar persoane aflate in afara Romaniei, iar tu iti poti alege orice nume iti doresti.

 

-        Beneficii financiare constituite dintr-un salariu atractiv si un program de fidelizare. Veniturile tale vor creste in mod garantat in functie de performante, iar in final ai siguranta ca vei fi mai mult decat multumit.

 

-        Un program de lucru flexibil, disponibil fie in ture, fie in sistem part-time, adaptat astfel nevoilor tale.

 

-        Un loc de munca amenajat intr-un mediu elegant si luxos, ce include sali de forta si birouri echipate cu tehnologii si aparatura de ultima generatie.

 

-        Un colectiv prietenos si profesionist, care imparte aceleasi pasiuni ca ale tale si care va fi gata oricand sa te ajute.

 

Afla cum te poti angaja in cadrul TeamVisionStudio.ro

 

TeamVisionStudio.ro isi concentreaza activitatea astfel incat sa ajute barbatii caracterizati de motivatie si masculinitate sa isi formeze o cariera satisfacatoare in aceasta industrie. Avantajele financiare si posibilitatea de a face ceea ce iti place sunt cu siguranta principalele motivatii care te indruma spre acest loc de munca.

 

Modalitatea si criteriile de angajare in studioul TeamVisionStudio.ro sunt unele simple, insa importante pentru o buna colaborare. In procesul de selectie se tine cont in principal de varsta pe care o ai, fiind esential sa fii o persoana majora, de aspectul estetic placut si ingrijit, dar si de cunoasterea limbii engleze la un nivel cel putin mediu.

 

Angajarea in echipa TeamVisionStudio.ro se realizeaza ca in cazul oricarui alt loc de munca, prin exprimarea dorintei de a lucra alaturi de noi, parcurgerea unui interviu, discutarea in amanunt a ofertei de munca si, in final, semnarea unui contract.

 

Despre TeamVisionStudio.ro

 

TeamVisionStudio.ro este un studio de videochat pentru baieti din Bucuresti, care are o vechime indelungata pe piata, a carui motto este „The place for real men”. De-a lungul anilor de activitate, TeamVisionStudio.ro a creat un mediu de lucru serios, relaxat si satisfacator, permitand barbatilor sa urmeze parcursul profesional pe care si-l doresc. 

teamvisionstudio.ro videochat baieti